📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czego się spodziewać po idiocie co to nosi okulary przeciwsłoneczne w nocy

Terror napisał/a:
Czego się spodziewać po idiocie co to nosi okulary przeciwsłoneczne w nocy
Tacy sa najgorsi, właśnie zaczął się sezon na nich w Polsce !
wiecie co z nimi robić...
aligator napisał/a:
Miałem nadzieję że w środku będzie jakiś stalowy pręt fi 20
Ja liczyłem na jakąś zużytą strzykawkę z hiv lub innym dziadostwem.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Czarni rozp🤬alają miasta "bo im wolno", muzułmanie głosują na swoich do rad miasta i rządu, modlą się tysiącami na ulicach i płodzą kolejne dzieci, a taki rodzynek, kwiat francuskiej młodzieży stwierdził ze swoim chłopakiem, że to będzie heca p🤬lnąć się z rozbiegu na stertę śmieci, ktore de facto jest obrazem ulic współczesnego paryża.
aligator napisał/a:
Miałem nadzieję że w środku będzie jakiś stalowy pręt fi 20
lepsze by były igły z ejcem czy tam innym hajfem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie