Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cys23 2016-04-29, 23:01 30
Co on k🤬a, nie miał lustra w domu, ż się tak zapuścił? Wątpie, żeby się nagle z tym całym syfem na ryju jednego dnia obudził...
Zgłoś
Sol 2016-04-29, 23:05 23
Chyba tym nosem pole orał...
Zgłoś
Insaner 2016-04-29, 23:16 7
cys23 napisał/a:

Co on k🤬a, nie miał lustra w domu, ż się tak zapuścił? Wątpie, żeby się nagle z tym całym syfem na ryju jednego dnia obudził...

Jakiś kraj trzeciego świata. Pewnie twarz to mu/jej deszcz tylko obmywał. Z tego też powodu nie widzę sensu takiej interwencji dermatologicznej. Toż to można gołymi palcami gnieść taki nos, tyle syfu, że po 3 tygodniach codziennego ściskania mógłby pójść do lekarza, żeby zajął się tymi, które nie wyszły. A tak naprawdę to i tak z taką mordą różnicy nie będzie.
Zgłoś
crossdressphyxia 2016-04-29, 23:17 88
K🤬a nie kapuję. Po c🤬j tyle tego hodować, żeby potem iść to wygnieść do jakiegoś kosmetologa czy kogoś tam. Przecież wygniatanie takich c🤬jów to czysta przyjemność. Sam czasem jak znajdę gdzieś na ryju jakiegoś pokaźnego diesla, to z jego wygniecenia mam same przyjemności. Nawet gry by poszły w odstawkę, jakby mi się taki nos zrobił.
Zgłoś
A................n 2016-04-29, 23:50
Gdyby socjalimigrantów było tak łatwo usunąć z Europy ja te wągry z nosa
Zgłoś
Oponka 2016-04-29, 23:54 2
k🤬a.... wyciskanie syfów tu wyciskanie tam... przyznaje: fajnie się to ogląda. no, ale bez przesady!! żeby szukać jakiegoś turbozasyfiałego żula tylko po to, żeby naj🤬 sobie lajków za wyciskanie syfów?

chyba pójdę teściowej wycisnąć syfa z pleców to też dostanę wirtualną pochwałę
Zgłoś
kokos_123 2016-04-30, 2:09
Przecież on ma każdy por nas nosie zanieczyszczony, czegoś takiego nie wyciska się, tylko najpierw złuszcza naskórek ( laserem, lub moczy ) a później pod ssanie wysokociśnieniowe, bo takie zabawy jak na filmiku, to pewność zakażenia w następnych 2-3 dniach na całym nosie ( bo wszystkiego nie wyciągnie )
Zgłoś
Gaj0 2016-04-30, 9:09 22
Łatwiej by chyba było wsadzić jego nos w imadło
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2016-04-30, 10:58 11
Jak truskawka
Zgłoś
dumad 2016-04-30, 12:30 2
w sam ras na ryby

"Panie, wczoraj tego nie było!"
Zgłoś
jbone 2016-04-30, 15:46 1
mi jak się robią czarne albo białe kropki to wyciskam i przemywam wodą kolońską-im dłużej "kwitną" tym większy będzie czerwony liszaj po wyciśnięciu i zarazki mają drogę w głąb skóry-pamiętajcie zawsze umytymi rękoma,w miarę szybko,i odkażać.
Zgłoś
L................a 2016-04-30, 22:41 10
Chyba coś mi się poprzestawiało we łbie, bo ślina mi ciekła oglądając ten film. K🤬a, co jest.
Zgłoś
DjRomek 2016-04-30, 22:56 10
k🤬a, nie wiem czemu, ale lubie oglądać takie rzeczy.
Zgłoś
htr83 2016-04-30, 23:33 12
sobota wieczór, a ja oglądam wyciskanie wągrów. Och życie korzystam z ciebie w pełni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem