Na tym portalu myślenie to towar deficytowy.
Większość ludzi biegnie przez życie owczym pędem. Nie znam wszystkich powodów takiego zachowania, ale brak komplementarnej wiedzy zalicza się do nich. W tym przypadku jak ten, ludziom brakuje prostych informacji o zasadach rynku.
Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...Im więcej będziecie koło nich szumu robić tym więcej będą miały za to kasy i sławy, zrozumcie to debile... to było wszystko ustawione, a teraz niepełnosprawni umysłowo internauci robią im reklame za darmo... Tak już było z Siwiec , Grycankami i Bieberem
Nie wiem, czy jestem jedyną osobą, która to rozumie?
Jakiś ty mądry i odkrywczy. Chcesz kamień w nagrodę?
Jakiś ty mądry i odkrywczy. Chcesz kamień w nagrodę?
Zostaw go bo ja ci wpierdole!
Im więcej będziecie koło nich szumu robić tym więcej będą miały za to kasy i sławy, zrozumcie to debile... to było wszystko ustawione, a teraz niepełnosprawni umysłowo internauci robią im reklame za darmo... Tak już było z Siwiec , Grycankami i Bieberem
Nie wiem, czy jestem jedyną osobą, która to rozumie?
W końcu ktoś bardziej inteligentny. Ludzie to tumany. Im większa krytyka tym lepiej dla nich.
Żeby każdy zamknął ryja, nie oglądał, nie komentował to by zgasło to wszystko jak zapałki, te wszystkie siwiec, i inne chuje muje. Ale nie kurwa Kowalski musi skomentować zhejtować bo wtedy myśli, że zrobił coś wpaniałego i czuje się fajny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów