Lubię sadistic za różne opinie, ale tutaj już nic nie rozumiem. Z jednej strony sapiecie, że dziewczyny to kurwy, zachowują się jak kurwy, ubierają jak kurwy itd. itd. a tutaj macie kobitę, która ma fakt ładną aparycję, ale chce przekazać internetom wypełnionych debilizmem coś studiowała i na czym się zna. To trzeba po niej jechać? Jakby mówiła o poprawnej odmianie z gołymi cyckami to by się wam lepiej słuchało?
Nie jest Miodkiem, ale wie więcej niż większość Polaków o języku polskim. Prowadzi serię o błędach językowych i kilka z jej uwag przydało mi się. Powiem więcej, szkoła takich elementarnych błędów nie wychwytuje i potem mamy słowa typu: pujdziemy, szłem, wziąść i wiele wiele więcej.
Możecie pierdolić, że "to sadistic", że tutaj pisanie o ruchaniu swojej córki to coś normalnego - ja to rozumiem; wiem że to jest czarny humor, ale żeby cisnąć kogoś kto robi coś pożytecznego - nie pojęte dla mnie.
Jak chcecie nazbierać piw za to, że coraz fajniej wymyślicie jakbyście ją puknęli albo jaka chujowa ona nie jest to życzę wam tradycyjnie : murzyńskiego kutasa w dupę.