📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Właśnie siedzę w pracy i jedyne czego mi potrzeba to obejrzenia 41 minutowego filmu na sadisticu.
Miśkowiec - pojebało Cię calkiem?
Miśkowiec - pojebało Cię calkiem?
życie mam za krótkie że by tracić z niego 41min na tego dekla
Na Sadisticu każdy film powyżej 1 min jest traktowany jako pełnometrażowy.
standupery to takie samo dno jak polskie kabarety
medyklujleczywchuj napisał/a:
standupery to takie samo dno jak polskie kabarety
nie, zdecydowanie standupy są w chuj lepsze. Pewnie oglądałeś same chujowe albo masz zjebane poczucie humoru, ale co to kurwa robi na sadolu ??
Stand-upy i te kabarety to jest jedno wielkie dno. Kabarety odpierdalają denne scenki rodem z przedstawień szkolnych, a i słuchać zjeba przez 41 minut jak pierdoli mało śmieszne suche żarty to trzeba nie mieć poczucia humoru.
Nie czaje waszych problemów. Koleś jakiś wybitny może nie jest, ale pośmiać się można. Nie pierdoli jak jakieś kabarety wyrwigrosze. Jak macie problem ze zbyt długim filmem, to puśćcie sobie to jak słuchowisko, albo idźcie kurwa dalej. To nie hard żeby 100% contenty zajmowały cycki, faceci z cyckami, albo rozjebane flaki kozojebców. Niektórzy to już nie ma ją na co narzekać, ja pierdole.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów