18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Putikonto 2019-04-03, 12:32
O to ten z reklamy Ikea na filmwebie
Zgłoś
Misiek_KRK 2019-04-03, 13:53 49
Właśnie siedzę w pracy i jedyne czego mi potrzeba to obejrzenia 41 minutowego filmu na sadisticu.
Miśkowiec - pojebało Cię calkiem?
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-04-03, 15:03 12
życie mam za krótkie że by tracić z niego 41min na tego dekla

Zgłoś
dashadow 2019-04-03, 16:05
o rany! juz jest na sadolu ten film z lutego? wykurwiście!
Zgłoś
Sadic 2019-04-03, 16:18 19
Na Sadisticu każdy film powyżej 1 min jest traktowany jako pełnometrażowy.
Zgłoś
Halman 2019-04-03, 16:29 3
jeszcze tu to jest?
Zgłoś
Essent 2019-04-03, 17:47
Akcja z restauracji jest spoko, reszta to dno
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2019-04-03, 18:25 6
standupery to takie samo dno jak polskie kabarety
Zgłoś
razak 2019-04-03, 20:09 3
medyklujleczywchuj napisał/a:

standupery to takie samo dno jak polskie kabarety

nie, zdecydowanie standupy są w chuj lepsze. Pewnie oglądałeś same chujowe albo masz zjebane poczucie humoru, ale co to kurwa robi na sadolu ??
Zgłoś
azerbejdzanification 2019-04-03, 20:49 13
Stand-upy i te kabarety to jest jedno wielkie dno. Kabarety odpierdalają denne scenki rodem z przedstawień szkolnych, a i słuchać zjeba przez 41 minut jak pierdoli mało śmieszne suche żarty to trzeba nie mieć poczucia humoru.

Twoja stara sra do gara, a twój stary to wpierdala.
Zgłoś
kazimar 2019-04-03, 22:41
Koniec sadistica!
Zgłoś
LuzaQ 2019-04-03, 22:51 1
Stand up na sadolu.. gimby i trole przejeły tę strone.
Zgłoś
URAGE 2019-04-03, 22:56
Nie czaje waszych problemów. Koleś jakiś wybitny może nie jest, ale pośmiać się można. Nie pierdoli jak jakieś kabarety wyrwigrosze. Jak macie problem ze zbyt długim filmem, to puśćcie sobie to jak słuchowisko, albo idźcie kurwa dalej. To nie hard żeby 100% contenty zajmowały cycki, faceci z cyckami, albo rozjebane flaki kozojebców. Niektórzy to już nie ma ją na co narzekać, ja pierdole.
Zgłoś
Rydzu92 2019-04-04, 0:29 1
Za dużo Paczesia. Koleś powinien być troszkę bardziej oryginalny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów