Mam nadzieję, że teraz naprawdę coś się ruszy.
Polecam wszystkim stronę zmieleni.pl/
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzChuja się ruszy kurwa debile, tylko się napinacie jak małe dziewczynki, bo źle bo sramto, przyjdą nastepni i tez was będą sromotnie ruchać... latego warto spierdalać z tegoż kraju jak coś się będzie działo, po chuj drążyć temat. Tak jak było w czasie wojny, niektórzy spierdolili i teraz sobie żyją w normalnych krajach...
Możliwe że za ostro ale mam na to wyjebane i na tych kurwa polaczkowatych hipstero-skejto-metalowo-techniawkowo-dabstepowo-hejterów. Chuj wam w dupę i kawałek szkła.
To uciekaj, nie będziemy płakać po Tobie. W tych normalnych krajach dokąd chcesz wysłać ludzi, byli tacy którzy wzięli swoją przyszłość we własne ręce i stworzyli sobie wymarzoną rzeczywistość. Jeśli tutaj wszyscy bedą szli na łatwizne i po prostu spierdolą za granice, zamiast postarać sie o lepsze czasy na rodzimiej ziemii, no to Polska umrze... umrze z obojętności. Więc żyj sobie kosmopolito gdzie chcesz, dla mnie nie jesteś Polakiem, chuj Ci w dupe.
W przeprowadzonym w 2008 przez OBOP badaniu za wprowadzeniem jednomandatowych okręgów wyborczych wypowiedziało się 64% ankietowanych, przeciwko – 13%, obojętność lub brak opinii wyraziło 23%