Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ryzykowny sport, pawian to nie jest bezpieczne zwierzątko.
Masz rację, wcale nie musiał spierdalać.
Niektóre samce pawiana mają kły dłuższe niż lwy i gdy się wkurwią, gryzą jak pojebane.
Ryzykowny sport, pawian to nie jest bezpieczne zwierzątko.
Jak większość czarnuchów
Miałem kiedyś małą przygodę z takim skurwielem w Ngorongoro w Tanzanii. Pawian skoczył na mnie, jak wysiadłem z jeepa z kanapką w ręku. Zrobiłem unik i od razu wypieprzyłem kanapkę w krzaki. Pawian ją zabrał, a potem usiadł na kamieniu, odwinął z folii i spokojnie wszamał.
A potem odjechał Twoim Jeepem a Ty zapierdalałeś z buta z Tanzanii do Polski
Masz rację, wcale nie musiał spierdalać.
Niektóre samce pawiana mają kły dłuższe niż lwy i gdy się wkurwią, gryzą jak pojebane.
Na zdjęciu które wstawiłeś nie jest pawian, tylko dżelada.
pozdrawiam
Miałem kiedyś małą przygodę z takim skurwielem w Ngorongoro w Tanzanii. Pawian skoczył na mnie, jak wysiadłem z jeepa z kanapką w ręku. Zrobiłem unik i od razu wypieprzyłem kanapkę w krzaki. Pawian ją zabrał, a potem usiadł na kamieniu, odwinął z folii i spokojnie wszamał.
sorry,wstawaj,zesrałeś się...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów