Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettRyzykowny sport, pawian to nie jest bezpieczne zwierzątko.
Masz rację, wcale nie musiał sp🤬alać.
Niektóre samce pawiana mają kły dłuższe niż lwy i gdy się wk🤬ią, gryzą jak poj🤬e.

Ryzykowny sport, pawian to nie jest bezpieczne zwierzątko.
Jak większość cz🤬chów
Miałem kiedyś małą przygodę z takim sk🤬ielem w Ngorongoro w Tanzanii. Pawian skoczył na mnie, jak wysiadłem z jeepa z kanapką w ręku. Zrobiłem unik i od razu wypieprzyłem kanapkę w krzaki. Pawian ją zabrał, a potem usiadł na kamieniu, odwinął z folii i spokojnie wszamał.
A potem odjechał Twoim Jeepem a Ty zap🤬lałeś z buta z Tanzanii do Polski

Masz rację, wcale nie musiał sp🤬alać.
Niektóre samce pawiana mają kły dłuższe niż lwy i gdy się wk🤬ią, gryzą jak poj🤬e.
Na zdjęciu które wstawiłeś nie jest pawian, tylko dżelada.
pozdrawiam

Miałem kiedyś małą przygodę z takim sk🤬ielem w Ngorongoro w Tanzanii. Pawian skoczył na mnie, jak wysiadłem z jeepa z kanapką w ręku. Zrobiłem unik i od razu wypieprzyłem kanapkę w krzaki. Pawian ją zabrał, a potem usiadł na kamieniu, odwinął z folii i spokojnie wszamał.
sorry,wstawaj,zesrałeś się...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie