Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Pawian nigga
Dark-Side • 2024-02-08, 23:38
00:00
-00:29
Download

Podp🤬lił torbę białym
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
panar3 2024-02-09, 0:12 23
I co, k🤬a? Powiązania nie widać z bambusami? Po mojemu to nie wiadomo czy ojciec czy matka - bo i w przypadku bambo i pawiana ktoś ewidentnie małpę r🤬ał, ważne że genów nie oszukasz i c🤬j. Niech sobie lewusy p🤬lą co chcą ale "non respondeas testimonio". Widać, że tak powiem, "czarno na białym" złodziejski gen wzmocniony genem sp🤬alania na widok bata w ręku białego człowieka.
Zgłoś
L................2 2024-02-09, 0:47 5
Biali zawsze powinni ganiać murzynów z kijem
Zgłoś
Janko 2024-02-09, 3:05 1
J🤬y bambus
Zgłoś
Arathnmor 2024-02-09, 6:22 9
Ryzykowny sport, pawian to nie jest bezpieczne zwierzątko.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Zulu-Gula 2024-02-09, 7:24 11
Arathnmor napisał/a:

Masz rację, wcale nie musiał sp🤬alać.

Niektóre samce pawiana mają kły dłuższe niż lwy i gdy się wk🤬ią, gryzą jak poj🤬e.

Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-02-09, 8:15 7
Arathnmor napisał/a:

Jak większość cz🤬chów
Zgłoś
sereja3 2024-02-09, 8:27 3
Przecież taki Pawian mógłby gościa zabić. . . Ale debil
Zgłoś
winters506 2024-02-09, 8:43 2
Miałem kiedyś małą przygodę z takim sk🤬ielem w Ngorongoro w Tanzanii. Pawian skoczył na mnie, jak wysiadłem z jeepa z kanapką w ręku. Zrobiłem unik i od razu wypieprzyłem kanapkę w krzaki. Pawian ją zabrał, a potem usiadł na kamieniu, odwinął z folii i spokojnie wszamał.
Zgłoś
bercisko 2024-02-09, 8:54 11
winters506 napisał/a:

Miałem kiedyś małą przygodę z takim sk🤬ielem w Ngorongoro w Tanzanii. Pawian skoczył na mnie, jak wysiadłem z jeepa z kanapką w ręku. Zrobiłem unik i od razu wypieprzyłem kanapkę w krzaki. Pawian ją zabrał, a potem usiadł na kamieniu, odwinął z folii i spokojnie wszamał.

A potem odjechał Twoim Jeepem a Ty zap🤬lałeś z buta z Tanzanii do Polski
Zgłoś
pepcio85 2024-02-09, 9:42
„Pawian nigga” = masło maślane
Zgłoś
Paprotek 2024-02-09, 10:10 1
Zulu-Gula napisał/a:

Masz rację, wcale nie musiał sp🤬alać.
Niektóre samce pawiana mają kły dłuższe niż lwy i gdy się wk🤬ią, gryzą jak poj🤬e.

Na zdjęciu które wstawiłeś nie jest pawian, tylko dżelada.

pozdrawiam
Zgłoś
Wiewór 2024-02-09, 12:36
Genów nie można oszukać.
Zgłoś
JebacPis100procent 2024-02-09, 16:18 8
Zgłoś
KapitanBomba74 2024-02-09, 17:16 2
winters506 napisał/a:

sorry,wstawaj,zesrałeś się...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem