"Facet zostaje facetem, a baba babą. Nie da się uciąć czy doszyć... Nie może być tak, że poseł staje w ławie sejmowej, pokazuje zdjęcie mężczyzny i mówi o prawdziwej miłości. Medycyna zawsze to leczyła. To są zboczenia, to są choroby. To nie jest naturalne. Weźmy na przykład Annę Grodzką. To jest szampon i odżywka w jednym."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
"Facet zostaje facetem, a baba babą. Nie da się uciąć czy doszyć... Nie może być tak, że poseł staje w ławie sejmowej, pokazuje zdjęcie mężczyzny i mówi o prawdziwej miłości. Medycyna zawsze to leczyła. To są zboczenia, to są choroby. To nie jest naturalne. Weźmy na przykład Annę Grodzką. To jest szampon i odżywka w jednym."
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Weź mi stąd tego głupiego ryja. Z jakiej partii by nie była to hańba że ktoś jej dał tytuł doktora.
ładnego strita ma ta pani : D
@up x2
Czemu uważacie, że jak ktoś nie lubi danej osoby to od razu wyznaje odmienne poglądy? Może gośc też pedałów nie lubi, co nie znaczy, że ma uwielbiać każdą tępą pizdę która ma takie same zdanie.
Czemu uważacie, że jak ktoś nie lubi danej osoby to od razu wyznaje odmienne poglądy? Może gośc też pedałów nie lubi, co nie znaczy, że ma uwielbiać każdą tępą pizdę która ma takie same zdanie.
@Kapitan Cena - bo są tak ograniczeni jak ta posłanka. Swoje poglądy trzeba umieć głosić. Wyższe wymagania co do tego są wobec ludzi ze stopniem naukowym.
@juby0001 - masz na myśli Pawłowską? Nie wiem czy wiesz ale PiS to dla Korwina wielki socjalizm. Ta pani jest z PiS. Takie idiotki jak ona nie powinny zostać wybrane z żadnej partii bo to obraza wyborców. Aha, zapomniałem. Przecież jak tu widać, pełno jej obrońców. Takie to nasze społeczeństwo głupie, że na złość innym takie dno wybiera do Sejmu. Wybiera... Swoją reprezentację...
@
To jest to samo ultra prawicowe kurwiszcze. Patrzeć na nią nie mogę
To jest to samo ultra prawicowe kurwiszcze. Patrzeć na nią nie mogę
Jedno drugiego warte. Z jednej strony lewacki babo-chłop, z drugiej prawackie babo-coś(kobietą tego nie nazwę).
Czemu my do rządzenia wybieramy taki syf, który zamiast zajmować się gospodarką, czy nauką, to debatuje nad tym co ktoś ma w gaciach. I proszę, nie wyjeżdżajcie z Korwinem, ten człowiek poza kilkoma pomysłami sieje tak nierealne pomysły, że trzeźwo myślących aż słabi.
Czemu my do rządzenia wybieramy taki syf, który zamiast zajmować się gospodarką, czy nauką, to debatuje nad tym co ktoś ma w gaciach. I proszę, nie wyjeżdżajcie z Korwinem, ten człowiek poza kilkoma pomysłami sieje tak nierealne pomysły, że trzeźwo myślących aż słabi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów