Mial być ośrodek zdrowia ale go nie będzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Już mam naprawdę dosyć rozdawania naszych pieniędzy temu kurestwu.
Wku*wiają mnie takie teksty "uciekaj z klechistanu". Najlepiej żeby porządni ludzie i ci co mają swoje zdanie uciekali a zastaną tu same menty... Już lepiej przysłowiowo postawić kosę na sztorc i pokazać kto tu powinien stąd uciekać.
My mamy uciekać ? niech oni wypierdalają. I odebrać im te wszystkie zagrabione ziemie.
@up
Toż tak! Trzeba wyjebać te klechy z kraju, niech każdy wierzy sobie w co chce, ale państwo nie będzie za to płaciło.
Toż tak! Trzeba wyjebać te klechy z kraju, niech każdy wierzy sobie w co chce, ale państwo nie będzie za to płaciło.
bartekmmm napisał/a:
Już mam naprawdę dosyć rozdawania naszych pieniędzy temu kurestwu.
immortaldog napisał/a:
My mamy uciekać ? niech oni wypierdalają. I odebrać im te wszystkie zagrabione ziemie.
kaszanka napisał/a:
@up
WIELKA IMPROWIZACJA
Tak, tak. Niedobry kler, jest peee. Też napisze swoje:
Jebać kler, jebać ich. Niech oddadzą moje.. NASZE ziemie i pieniądze!
Dobra, a teraz spadam. Bo zaraz mama zobaczy, że się nie uczę katechezy i powie tacie i będę miał po dupie, ehh do tego ta głupia religia w szkołach, głupie BIERZMOWANIE!!!.
Zastanawia mnie tylko, czemu teraz w mediach i internecie jest taka nagonka na Kosciol. A przedstawiane informacje maja na celu tylko oczerniac. Wybierane sa tylko te informacje przedstawiajace Kosciol w zlym swietle. W kazdej grupie spolecznej (m.in wsrod ksiezy) znajda sie osoby nieodpowiednie na stanowisko, ktore zajmuja.
haha, bluzgajcie sobie do woli, a biskupów to pierdoli że tak za rymuję i chuj że bluzgacie kler, kościół ,wiarę a nawet jedynego słusznego... jak i tak czarni mają za sobą w huj ludzi władzy i nie tylko. kręcą biznes taki że głowa boli a wy, my możemy im co najwyżej wysłać nasze dzieci do dupczenia, tzn do katechizowania ...
@ciupagaolejna - nie ma nagonki na Kościół tylko dzieje się to co w każdym cywilizowanym kraju stało się już dawno - odsunięto Kościół od władzy, koryta i zepchnięto w miejsce "bajki dla dzieci i ludzie rozmawiający z niewidzialnymi osobami". Czechy, Niemcy, Austria, Szwajcaria, Francja - wszędzie tam kościoły pozostawiono jedynie jako zabytki, a przeciętna parafia liczy 100-200 osób - w 99% samych dogorywających staruszków. Nawet w do tej pory katolickiej Hiszpanii udało się to zrobić, więc najwyższy czas na laicyzację Polski (zwaną Klechistanem), ostatniego bastionu ciemnogrodu i zabobonów
moja wolnosc nie powinna naruszac wolnosci innych
dla mnie to mozecie sobie wierzyc w latajacego potwora spegetti lub w jakiegos indyjskiego budde, nie robi mi to. tego samego oczekuje od innych
moja wolnosc nie powinna naruszac wolnosci innych
Wolność wiary OK ale wypaczenia instytucji związanych z wiarą należy tępić z całą stanowczością. Wiara a hierarchowie i instytucje kościelne to dwie różne rzeczy można być i wierzącym ale nie tolerować klerykalizmu toczącego ten kraj.
ciupagaolejna, Taa wolność nasza nie powinna być naruszana przez kogoś innego ale wiesz... Można się zasłonić obowiązkiem misyjnym (katolicy takie fajnę cholerstwo posiadają). Raz mnie jakaś babka w autobusie zaczepiła bo zauważyła, ze jakieś "satanistyczne treści" przyswajam (a wielce satanistyczne czasopismo o grach czytałem) i zaczęła pierdolić Dżizas to duch święty tamto. Ja jej powiedziałem, że nie mam ochoty jej wysłuchiwać i w ogóle jakim prawem mi przerywa lekturę i zmusza do wysłuchiwania tych bezsensownych pierdół i ja sobie nie życzę, a ta kurwa "ale ja mam obowiązek misyjny". I teraz weź to całe "naruszanie wolności" takiej osobie wytłumacz.
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Buhaha. Widać że od 100 lat lemingi dają się nabierać na te same kwaśne bzdury. Klechy rządzą??? Czy wyście się z h... na głowy pozamieniali ???? Rządzi w Polsce banda mafijna w prostej linii pochodząca od zdrajców Polski. Ubecy, kapusie i zwyczajni mordercy (tak jak członek parti palikota - morderca księdza Popiełuszko) Od kilkuset lat rypią nas te szuje w d...ala ale tylko nieliczni próbują coś zrobić. Powstania, poźniej strajki i wreszcie solidarność - to efekty działań prawdziwych patriotów. Dlatego mamy wolność a cocacola jest za złotówki a nie ruble - to im zawdzięczamy. W czasie ruchów niepodległościowych , kiedy większość zdziecinniałego narodu żarła bezrefleksyjnie to co mówili im zdrajcy i nic nie robiła chyba, że donosiła na sąsiadów ta niewielka część narodu miała zawsze oparcie w Kościele. Poczytajcie trochę tępe gimbusy i dopiero potem wypowiadajcie się. Kościół ograbiony z ogromnego majątku po wojnie, prześladowany zawsze w taki sam sposób - oczerniany na około przez zdrajców po to by łatwiej można go było okradać, mordować duchownych itp. I to się działo bezkarnie. Dlatego, że pokolenia tępych gimbusów przyzwalały na to.
Bo powtarzali między sobą - ale to klechy - ich można. Głupole - za was gineli ci ludzie, za prawdę i za Polskę.
Ale co wymagać od takiego typowego przygłupa - żeby zrozumiał coś z otaczającego świata?? Opisujecie jak to tusek kradnie. Sami na to przyzwalacie. Rżnie was od tylca a wy jeszcze krzyczycie w uniesieniu - zabić klechę!
A pomyślał jeden z drugim co będzie jak już nie będzie kościoła? To co myślicie że szczęście będzie nieskończone, głąby? Bo co - teraz klechy wam coś zabraniają? Możecie się onanizować całymi dniami, ćpać i pić. To jest dla was pełnia szczęścia? Brak wyższych uczuć, dalszych celów - tylko jak zwierzęta: srać, żreć i spać - podstawowe instynkty.
Nic nie jesteście warci i tak żyjecie jak na to zasługujecie. A teraz zap...lać parobasy do roboty bo nie starczy na raty za plazmę.
Bo powtarzali między sobą - ale to klechy - ich można. Głupole - za was gineli ci ludzie, za prawdę i za Polskę.
Ale co wymagać od takiego typowego przygłupa - żeby zrozumiał coś z otaczającego świata?? Opisujecie jak to tusek kradnie. Sami na to przyzwalacie. Rżnie was od tylca a wy jeszcze krzyczycie w uniesieniu - zabić klechę!
A pomyślał jeden z drugim co będzie jak już nie będzie kościoła? To co myślicie że szczęście będzie nieskończone, głąby? Bo co - teraz klechy wam coś zabraniają? Możecie się onanizować całymi dniami, ćpać i pić. To jest dla was pełnia szczęścia? Brak wyższych uczuć, dalszych celów - tylko jak zwierzęta: srać, żreć i spać - podstawowe instynkty.
Nic nie jesteście warci i tak żyjecie jak na to zasługujecie. A teraz zap...lać parobasy do roboty bo nie starczy na raty za plazmę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów