jak w średniowieczu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ludzie już zaczynają się budzić i widzą że kościół to głupota i ciemnota, szkoda tylko że trochę powoli to trwa.
Polska całą gębą kurwa chyba czas podpalić parę kościołów i pogonić zjebaną wiarę
A tak spuścić wpierdol pedałowi w czarnej sukience, to może ceny poszły by w dół?
Słyszeliśmy wiele mitów o pazerności księży, o tym jakie cuda techniki mają w domach i jakimi to limuzynami się wożą więc swego czasu chcieliśmy przeprowadzić akcję analogiczną do "pokaż lekarzu co masz w garażu" - obfotografiować wszystkie stojące przy domach księży samochody i wyciągnąć jakąś średnią wieku i wartości. Niestety, już przy pierwszym domu ponieśliśmy porażkę bo od bramy zwyzywała nas żona księdza a potem z posesji synkowie pogonili sztachetami
Bóg tak wiara jasne ten burdel zwany kościołem katolickim nigdy!!! ja chodze na mszę z pastorem gość ma żonę więc dzieci nie rucha udziela komunii bez problemu ślub też a co najważniejsze nie pcha się jak gówno w trawę do chałup po kolędzie ile dajecie pedofilowi złodziejowi po kolędzie ja daje 10 sekund potem spuszczam psy
Cytat:
klasyczny przykład pleonazmupazerny proboszcz
"Ignoracyjnie"
A tak serio, nie dziwne, że się chłop wkurwia, w seminarium mu obiecywali majbachy "Stasiek, kurwa, jak będziesz proboszczem to wszystko będziesz miał" a tu chuj, wjebali go na jakieś zadupie gdzie mu po złotówce dają. Bidaczek.
A tak serio, nie dziwne, że się chłop wkurwia, w seminarium mu obiecywali majbachy "Stasiek, kurwa, jak będziesz proboszczem to wszystko będziesz miał" a tu chuj, wjebali go na jakieś zadupie gdzie mu po złotówce dają. Bidaczek.
Kościół nie różni się niczym od urzędów. Pracują tam ludzie którym się wydaje, że to ludzie są dla nich a nie oni dla ludzi.
No i znowu jestem dumny że jestem ateistą
Katolicyzm w Polsce to zaścianek i średniowiecze
Ale jak zniosą celibat to chętnie zostanę księdzem bo to fach jak się patrzy
Katolicyzm w Polsce to zaścianek i średniowiecze
Ale jak zniosą celibat to chętnie zostanę księdzem bo to fach jak się patrzy
Ja jebie jakie to kurwa głupoty wyczytuje...
W każdej społeczności są czarne owce, chamy, prostaki i złodzieje.
To nie jest człowiek który ma powołanie który służy ludziom i im pomaga to jebany materialista i złodziej a nie ksiądz. Więc odpierdolcie się kurwa od chrześcijaństwa i Boga bo takie coś jest wszędzie nie tylko w kościele.
Osobiście chodze do kościoła gdzie wspólnote od zera zbudowali zakonnicy, ojcowie Dominikanie wraz z społecznością. Z każdym rokiem dołaczają nowi parafianie, a rozgłos o braciach Dominikanach coraz bardziej slyszalny jest w Szczecinie. Został zbudowany wspaniały kościół (Plac Ofiar Katynia 1) oddany do użytku w 2000r od zera zbudowany z pieniedzy parafian i ludzi dobrej woli. Ojcowie nie są skąpi i wszelkie datki przeznaczaja na wykończenie kościoła ktore trwa do dzisiaj. Pieniadze sa przeznaczane na utrzymanie kościoła i wykonczeniówke np. ławki, system grzejników, nagłośnienie, witrarze, kapliczke, w planach jest zrobienie balkonu i zakup organów (bardzo drogie). Nie ma chamstwa tylko pomoc i wsparcie wraz z przykościelnym Caritasem. Organizowane są zbiorki na kolonie i wakacje dla dzieci z biednych rodzin itp itd tak mozna wymieniac w nieskonczonosc.. Na msze przychodzi duzo młodzierzy i studentów bo msze nie sa nudne a kazania madre i z przekazem, bez odpierdalania pacierzy i głupich grozb czy cos w tym stylu jak to w innych ma miejsce.
I nie pierdolcie mi tu tekstów w stylu "katolicy to pojeby", "chrześcijaństwo jest chujowe", "spalić kościoly"
Jesteś ateistą? Badz sobie nim ale siedz cicho i nie obrażaj nas katolików, bo my do Ciebie nic nie mamy. Wierz sobie w kogo chcesz co chcesz, nie chcesz wierzyć? Nie wierz. Proste.
Na prawde przykro mi to wszystko czytać. Gimbusownia zasrana.. ;/ ehh pomodle sie za Was
W każdej społeczności są czarne owce, chamy, prostaki i złodzieje.
To nie jest człowiek który ma powołanie który służy ludziom i im pomaga to jebany materialista i złodziej a nie ksiądz. Więc odpierdolcie się kurwa od chrześcijaństwa i Boga bo takie coś jest wszędzie nie tylko w kościele.
Osobiście chodze do kościoła gdzie wspólnote od zera zbudowali zakonnicy, ojcowie Dominikanie wraz z społecznością. Z każdym rokiem dołaczają nowi parafianie, a rozgłos o braciach Dominikanach coraz bardziej slyszalny jest w Szczecinie. Został zbudowany wspaniały kościół (Plac Ofiar Katynia 1) oddany do użytku w 2000r od zera zbudowany z pieniedzy parafian i ludzi dobrej woli. Ojcowie nie są skąpi i wszelkie datki przeznaczaja na wykończenie kościoła ktore trwa do dzisiaj. Pieniadze sa przeznaczane na utrzymanie kościoła i wykonczeniówke np. ławki, system grzejników, nagłośnienie, witrarze, kapliczke, w planach jest zrobienie balkonu i zakup organów (bardzo drogie). Nie ma chamstwa tylko pomoc i wsparcie wraz z przykościelnym Caritasem. Organizowane są zbiorki na kolonie i wakacje dla dzieci z biednych rodzin itp itd tak mozna wymieniac w nieskonczonosc.. Na msze przychodzi duzo młodzierzy i studentów bo msze nie sa nudne a kazania madre i z przekazem, bez odpierdalania pacierzy i głupich grozb czy cos w tym stylu jak to w innych ma miejsce.
I nie pierdolcie mi tu tekstów w stylu "katolicy to pojeby", "chrześcijaństwo jest chujowe", "spalić kościoly"
Jesteś ateistą? Badz sobie nim ale siedz cicho i nie obrażaj nas katolików, bo my do Ciebie nic nie mamy. Wierz sobie w kogo chcesz co chcesz, nie chcesz wierzyć? Nie wierz. Proste.
Na prawde przykro mi to wszystko czytać. Gimbusownia zasrana.. ;/ ehh pomodle sie za Was
Jestem wierzący ale postawa księży totalnie mnie od kościoła odsuwa. Dzieje sie tak przez ich pazerność. Za odprawienie głuupiej mszy do ślubu krzyczą sobie ponad 1,5 koła ? Najniższa pensja. A powinno być co łaska.
taka ciekawostka - wiecie, ze księża maja specjalny fundusz służący do płacenia alimentów na ich dzieciaki fajnie co
taka ciekawostka - wiecie, ze księża maja specjalny fundusz służący do płacenia alimentów na ich dzieciaki fajnie co
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów