no i wielka szkoda... znając życie pan kierownik straci posadę, ale za to murzynek pewnie zyska pralkę... potem telewizor, potem zestaw kina domowego, play station, łózko wodne, fotel masujący... jak już to będzie miał to sprowadzi swoich 43 braci i 72 siostry... i oni znowu, że chcą pralkę, jakiś nowy urzędnik, że nie i chuj, jakaś pipa go nagra, on straci pralkę etc etc. kurwa - jakie te niemcy piękne:/
tfu... pralkę... pracę oczywiście
a na koniec to jakaś tępa biała dzida stwierdzi, że ten murzyn to bogaty musi być bo wszystko ma i zacznie mu dupy dawać xD
bye duzy skandal w niemczech.
najwiekszy problem jest ten ze oni nie moga pracowac.
Kurwa poznalem juz roznych ludzi i bylem w syri przed wojna.
powiem wam jedno, wiekszasc tych ludzi chce pracowac.
jebany schwab kurwa jak jeszcze byl mur w niemczech to pierwszy ktory spierdalal.
Chuj z niemcami, nie oznacza ze ja mam sympatie do uchodzcow
Ale Kurwa niemcow mniej lubie.
Chłopie, weź idź jakieś pole orać. A najlepiej w syrii...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów