📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i wielka szkoda... znając życie pan kierownik straci posadę, ale za to murzynek pewnie zyska pralkę... potem telewizor, potem zestaw kina domowego, play station, łózko wodne, fotel masujący... jak już to będzie miał to sprowadzi swoich 43 braci i 72 siostry... i oni znowu, że chcą pralkę, jakiś nowy urzędnik, że nie i chuj, jakaś pipa go nagra, on straci pralkę etc etc. kurwa - jakie te niemcy piękne:/
tfu... pralkę... pracę oczywiście
tfu... pralkę... pracę oczywiście
Patrząc na dzisiejsze czasy, ten gość to idealny kandydat na kanclerza Niemiec.
Tyle że po nim ten cały wywód spływa jak po kaczce. On ma w dupie co się do niego mówi. I jak przyjdzie następnym razem, to i tak dostanie kasę. I doskonale o tym wie.
OJ oj a jak Polaki siedzą w Niemczech i ciągną zasiłki to już dobrze ? A biedny lekarz ciemnoskóry, nie może leczyć pacjentów bo nie zna niemieckiego ??? Nie rozumiem tego świata....
Przecież już z samego wyrazu twarzy tego bambusa można wywnioskować, że to jebany leń.
@bhendzioh Hahhahahahahah Genialne.
bhendzioh napisał/a:
OJ oj a jak Polaki siedzą w Niemczech i ciągną zasiłki to już dobrze ? A biedny lekarz ciemnoskóry, nie może leczyć pacjentów bo nie zna niemieckiego ??? Nie rozumiem tego świata....
@bhendzioh lekarz akurat, który wyemigrował do Niemiec raczej niemiecki zna. Albo się szybko uczy, bo to jednak inteligencja. I raczej po zasiłek przychodzić nie musi. A co do Polaków ciągnących zasiłek na bezrobociu w UE - nie wiem czy wiesz, ale żeby dostać jakikolwiek zasiłek to oni muszą minimum 2 lata mieć przepracowane tam. I nie ma tak lekko, że sobie ciągną zasiłek, muszą w udokumentowany sposób aktywnie szukać pracy bo inaczej go stracą. A jak długo nie mogą znaleźć, to urząd sam im poszuka takiej, że będą woleli znaleźć sobie sami. Więc te opowiastki to między bajki włóż.
@bhendzioh Chyba pojebany jesteś. Znam masę ludzi którzy wyjechali do Niemiec i nie pobierają ani jednego zasiłku tylko ciężko zapierdalają i powiem więcej, Polacy za granicą cieszą się, że mogą zapierdalać za te marne 1200-1500 euro, bo sobie przeliczają na polskie złote i myślą, że pana boga za nogi złapali. A taki imigrant dostając robotę za taką stawkę co najwyżej parsknie śmiechem i będzie siedział na zasiłku i nawet nie pomyśli o tym żeby podjąć się pracy, a bo po co skoro państwo daje na pierdolonych leni z Ugandy czy kij wie skąd.
i bardzo dobrze, grzecznie dał mu do zrozumienia, że skoro nic nie robi i jak mu jeszcze nie pasuje to żeby wypierdalał tam skąd przyjechał.
bhendzioh napisał/a:
Czego nie rozumiesz? Polacy przyjeżdżają pracować w Niemczech, mało kto pobiera zasiłek. A 98% tych brudasów rząd musi utrzymywać rząd.
kurve mieszkam nie daleko tego miasta gdzie ten chuj pracuje. Sömmerda
bye duzy skandal w niemczech.
najwiekszy problem jest ten ze oni nie moga pracowac.
Kurwa poznalem juz roznych ludzi i bylem w syri przed wojna.
powiem wam jedno, wiekszasc tych ludzi chce pracowac.
jebany schwab kurwa jak jeszcze byl mur w niemczech to pierwszy ktory spierdalal.
Chuj z niemcami, nie oznacza ze ja mam sympatie do uchodzcow
Ale Kurwa niemcow mniej lubie.
bye duzy skandal w niemczech.
najwiekszy problem jest ten ze oni nie moga pracowac.
Kurwa poznalem juz roznych ludzi i bylem w syri przed wojna.
powiem wam jedno, wiekszasc tych ludzi chce pracowac.
jebany schwab kurwa jak jeszcze byl mur w niemczech to pierwszy ktory spierdalal.
Chuj z niemcami, nie oznacza ze ja mam sympatie do uchodzcow
Ale Kurwa niemcow mniej lubie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów