Ja chcę powrotu starego Pazury, kiedyś to on skecze mial zajebiste.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Hacerking napisał/a:
Ja chcę powrotu starego Pazury
Bardzo prosze: Cezary Pazura - Powrót do domu.
Wątpie, czy Pan Pazura to wszystko sam napisał, więc wina raczej leży po stronie tekściarzy
A ja czekam aż Pazura trzaśnie komedię (niech ją wyreżyseruje, zagra w niej i jescze kostiumy uszyje).
Niestety sadole to nie jest ironia
No może jedynie odnośnie tych świnskich penisów zwisających od biodra koguta.
Niestety sadole to nie jest ironia
No może jedynie odnośnie tych świnskich penisów zwisających od biodra koguta.
Pazura to frajer z TV TRWAM i tyle koledzy .
@ojciecsqrviel - Co Ty pierdolisz?
Ale Pazura właśnie teraz jest stary, kiedyś to on młody był....
Zorientuj się lepiej za czym tęsknisz
Zorientuj się lepiej za czym tęsknisz
JesionRKO napisał/a:
@ojciecsqrviel - Co Ty pierdolisz?
Pazura jak każdy ceniący sobie wolność słowa polak, nie ważne czy wierzący czy nie, stoi murem za TV Trwam i miejscu dla niej na multipleksie. Więc temu ten tępawy hejter to napisał.
#Temat
Co tu parodiuje? Tak mniej więcej ksiądz zawsze powinien wygłaszać pismo święte i trochę kazania. Kiedyś to pomagało po prostu tym że głos był bardziej donośny a mikrofonów nie było. A dziś to tradycja.
ta TV Trwam (tak samo jak RM) ceni wolność słowa, zadzwoń powiedz coś nie tak i nagle Ci połączenie zerwie...
Skąd to? Jakiś namiar na całość? Zgadzam się, że stendaper z Pazury przeciętny, ale wystarczająco dobry, by sobie puścić w tle jego gadaninę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów