Czarek rządzi:D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Czarek rządzi:D
hehe.. debil z niego, no ale czasem jak coś powie to powie
Jam jest Pan Twój!
zajebiste ^^ nic dodać nic ująć ^^
Jim Carrey to bardziej z Wojewodzkim mi sie kojarzy. Czarek dobry aktor jest.
Ps. Najlepsze skojarzenie polskiego i amerykanskiego showmana to chyba Materna i Ford sa jak odbicie lustrzane
Ps. Najlepsze skojarzenie polskiego i amerykanskiego showmana to chyba Materna i Ford sa jak odbicie lustrzane
Kurwa, nauczcie się, że nie Pazura jest jak amerykański Jim Carrey, tylko Dżim Kerji jest jak NASZ, POLSKI CZAREK PAZURA!
"chyba z baletem kurwa nie rozmawiałeś"
"chyba z baletem kurwa nie rozmawiałeś"
Wypas
Wie ktoś może co to za program (bo na program w TV mi to wygląda)?
Wie ktoś może co to za program (bo na program w TV mi to wygląda)?
Antek_amb napisał/a:
On praktycznie w ogóle nie jest śmieszny
to zależy co kogo bawi ^^ mnie akurat rozbrajają jego wygłupy
Zauważyłem, że jak się do komentarza przepisze fragment tekstu Pazury, to się dostaje piwa! Wow! Spróbujmy...
"Sprzedajmy to do Telewizji Trwam, oni to kupią na pewno"
Dodam jeszcze mega buźkę, która zawsze zwiększa ilość piw:
"Sprzedajmy to do Telewizji Trwam, oni to kupią na pewno"
Dodam jeszcze mega buźkę, która zawsze zwiększa ilość piw:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów