📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Velture, Lubię Cię, naprawdę...
Ale po jaki chuj odkopujesz film od papy Franka sprzed 2 lat?
Dalszych sukcesów na innych polach,
Pozdrawiam.
Ale po jaki chuj odkopujesz film od papy Franka sprzed 2 lat?
Dalszych sukcesów na innych polach,
Pozdrawiam.
Mac jest jak bogata laska ze strzeżonego osiedla, gwiazda z Instagrama - z wyglądu 10/10, chcesz ją mieć ale jak ją w końcu zdobędziesz to po 5 minutach w łóżku z totalnym drewnem już wiesz, czemu była tyle czasu singielką a każdy facet ją rzucał po 3 randce
PC jest jak ta brzydka dziewczyna z sąsiedztwa - 10 kilo nadwagi, przetłuszczone włosy, morda jak niewypał ale wiesz, że za każdym razem jak będziesz chciał laskę to możesz do niej zadzwonić i dostaniesz najlepszą laskę na osiedlu. Z połykiem. Ale analu już nie zrobi, o trójkąciu nie ma mowy więc żenić się z nią nie będziesz ale póki co daje to czego chcesz zawsze kiedy chcesz.
Konsola jest jak twoja przyszła żona - ma wszystko to czego potrzebujesz w takich proporcjach jakich potrzebujesz dlatego wielbisz ją na kolanach i spełniasz wszystkie zachcianki!
PC jest jak ta brzydka dziewczyna z sąsiedztwa - 10 kilo nadwagi, przetłuszczone włosy, morda jak niewypał ale wiesz, że za każdym razem jak będziesz chciał laskę to możesz do niej zadzwonić i dostaniesz najlepszą laskę na osiedlu. Z połykiem. Ale analu już nie zrobi, o trójkąciu nie ma mowy więc żenić się z nią nie będziesz ale póki co daje to czego chcesz zawsze kiedy chcesz.
Konsola jest jak twoja przyszła żona - ma wszystko to czego potrzebujesz w takich proporcjach jakich potrzebujesz dlatego wielbisz ją na kolanach i spełniasz wszystkie zachcianki!
bloodwar napisał/a:
ŁOT DE FAK?
Samemu mam konsolę i PC ale kurwa takie porównanie to troszkę ciebie fantazja ponosi ziomuś
Konsola jest zajebista aby na kanapie się wyjebać kołami do góry i popykać. Jest mnóstwo gier w które lepiej gra się na konsoli i z padem ale sa tytuły w które ni chuja nie idzie grać na padzie i wtedy właśnie PC jest najlepszym rozwiązaniem.
Wszyscy ziewają udając, że znają angielski... Po tym występie musiał wypić jajo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów