📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tylko skąd wziąć tyle pcheł
Dokładnie jak w Polsce
czy mi się tylko wydaje że to jest reklama konsoli dla niemyślącego plebsu?
@Basco z pierwszego lepszego cygana
jestem ciekaw dlaczego nie pokazali jak je "wypuscili" z tego sloika...
Life is brutal, and full of zasadzkas
teraz trzeba cyganom na łeb wsadzić taki słoik żeby im przyjaciele nie spierdolili
cyganie nie mają wychodków
Tylko co do tego ma PS2?
- Yoda
Obecny świat jest całkowicie nielogiczny. Ludzie są ograniczani praktycznie z każdej strony. Prawdziwej swobody ciężko doznać nawet w najbardziej rozwiniętych krajach, a co dopiero tutaj. Jesteśmy ograniczani przez państwo, wyznanie, moralność, nierzadko przez presje społeczne, na możliwościach finansowych czy wielkie koncerny, przez które postęp technologiczny jest powstrzymywany, aby mogły zbić jak największe pieniądze z obecnych technologii. Po co ograniczać człowieka? Po to aby nie grzeszył ambicjami, nie chciał domagać się wiedzy, prawdy i aby ludzkość potulnie pracowała na dobro niewielkiej części ludzi, a nie ludzkości.
Przemyślcie to i scrollujcie dalej
Obecny świat jest całkowicie nielogiczny. Ludzie są ograniczani praktycznie z każdej strony. Prawdziwej swobody ciężko doznać nawet w najbardziej rozwiniętych krajach, a co dopiero tutaj. Jesteśmy ograniczani przez państwo, wyznanie, moralność, nierzadko przez presje społeczne, na możliwościach finansowych czy wielkie koncerny, przez które postęp technologiczny jest powstrzymywany, aby mogły zbić jak największe pieniądze z obecnych technologii. Po co ograniczać człowieka? Po to aby nie grzeszył ambicjami, nie chciał domagać się wiedzy, prawdy i aby ludzkość potulnie pracowała na dobro niewielkiej części ludzi, a nie ludzkości.
Przemyślcie to i scrollujcie dalej
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów