📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko skąd wziąć tyle pcheł
Dokładnie jak w Polsce
czy mi się tylko wydaje że to jest reklama konsoli dla niemyślącego plebsu?
Kurwa, zupełnie jak naszym społeczeństwie ;/
@Basco z pierwszego lepszego cygana
@Basco z pierwszego lepszego cygana
jestem ciekaw dlaczego nie pokazali jak je "wypuscili" z tego sloika...
Widzę nas Polaków jak te pchełki, a rząd do gość który zamyka słoik...
Kurwa mać. Słucha lektorów mówiących w dwóch językach i czytam napisy po polsku. Ryje beret
Wali fejkiem jak z cygańskiego wychodka.
teraz trzeba cyganom na łeb wsadzić taki słoik żeby im przyjaciele nie spierdolili
cyganie nie mają wychodków
A chuj, podzielę się moimi przemyśleniami.
Obecny świat jest całkowicie nielogiczny. Ludzie są ograniczani praktycznie z każdej strony. Prawdziwej swobody ciężko doznać nawet w najbardziej rozwiniętych krajach, a co dopiero tutaj. Jesteśmy ograniczani przez państwo, wyznanie, moralność, nierzadko przez presje społeczne, na możliwościach finansowych czy wielkie koncerny, przez które postęp technologiczny jest powstrzymywany, aby mogły zbić jak największe pieniądze z obecnych technologii. Po co ograniczać człowieka? Po to aby nie grzeszył ambicjami, nie chciał domagać się wiedzy, prawdy i aby ludzkość potulnie pracowała na dobro niewielkiej części ludzi, a nie ludzkości.
Przemyślcie to i scrollujcie dalej
Obecny świat jest całkowicie nielogiczny. Ludzie są ograniczani praktycznie z każdej strony. Prawdziwej swobody ciężko doznać nawet w najbardziej rozwiniętych krajach, a co dopiero tutaj. Jesteśmy ograniczani przez państwo, wyznanie, moralność, nierzadko przez presje społeczne, na możliwościach finansowych czy wielkie koncerny, przez które postęp technologiczny jest powstrzymywany, aby mogły zbić jak największe pieniądze z obecnych technologii. Po co ograniczać człowieka? Po to aby nie grzeszył ambicjami, nie chciał domagać się wiedzy, prawdy i aby ludzkość potulnie pracowała na dobro niewielkiej części ludzi, a nie ludzkości.
Przemyślcie to i scrollujcie dalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów