18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
Pchli targ w Rosji.
kustoszpan • 2014-02-02, 12:52
Witam.
Jak w temacie, zdjęcia prezentują pchli targ w Rosji.
Ciekawe ile "perełek" można tam znaleźć. A przypuszczam, że sam bym wydał tam kupę kasy

Reszta zdjęć oczywiście w komciach.

p.s. zdjęcia nie są mojego autorstwa.

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
needsomefps 2014-02-02, 12:54
Kurwa.. wrzucajcie to do komentarzy bo przeglądarka nie wyrabia
Zgłoś
BongMan 2014-02-02, 12:54 2
Noo, czuję że też bym trochę hajsu tam zostawił. Mam ruski samowar, coś zajebistego.
Nakurwiaj

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
bloodwar 2014-02-02, 12:59 18
- Panie, kupuje to!
- A co?
- WSZYSTKO!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
kustoszpan 2014-02-02, 13:03 8

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
BongMan 2014-02-02, 13:10
A w Holandii też takie są. Kojarzysz bloodwar? Flomark to się chyba nazywa, nie wiem jak się pisze.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Quaswerty 2014-02-02, 13:12 6
Oo, na ostatnim zdjęciu nawet smycz na babę, kurwa wszystko mają

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
Cyjanek 2014-02-02, 13:14 2
Przejechałbym się na taki targ.
Zgłoś
hudziel 2014-02-02, 13:15
W Brukseli też jest coś podobnego. Mówią na to pchełka. Przynajmniej Polacy.

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
kustoszpan 2014-02-02, 13:16 6
BongMan napisał/a:

A w Holandii też takie są. Kojarzysz bloodwar? Flomark to się chyba nazywa, nie wiem jak się pisze.

W jUKej też są takie targi - Car Boot, ale że nie było tutaj prowadzonych jakiś działań bojowych (mowa o linii frontu) mało rzeczy z 2 w.ś. Chociaż niedawno natknąłem się na sztylet SS, albo innym razem na Biblię z 1870, za 10 funtów

Zgłoś
RockyWood 2014-02-02, 13:19 1
te zamki i domy tam też do opchnięcia?

Rock.
Zgłoś
sakosa 2014-02-02, 13:19 1
Ja pierdole, jakbym tam wpadł to wszystko bym chyba kupił bo większość rzeczy zajebista
Nie to co u nas rumuny tylko drą ryja i wciskają byle szmaty
Zgłoś
S................n 2014-02-02, 13:21
Gucio nie pchli targ... Tyle zdjęć a ani jednej pchły
Zgłoś
sauerps 2014-02-02, 13:21
Teeraz jest wojnaaa

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
S................n 2014-02-02, 13:25 5
Może pcheł nie ma.
Ale upatrzyłem coś dla naszego miejscowego błazna/klauna/suchara Bongman'a

Obrazek
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów