Polish Defence League prezentuje film o cenzurowaniu krytyki islamu w polsce oraz o jutrzejszym zjeździe muzułmanów w Puławach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
@SethNecromancer - jak jakiś radykał narodowy nawołuje do zabijania muzułmanów to może za to trafić do więzienia - to samo stanie się z radykałem islamskim nawołującym do zabijania "niewiernych". Co innego w krajach arabskich, tam to tak nie działa.
Prawo chroni, Ci co atakują europejczyków też są karani. Tyle że większość patrzy na to przez pryzmat jednej strony. Dokładnie tak samo jak islamscy radykałowie - tacy też mówią że tylko się bronią, wszyscy ich atakują, a europejskie prawo jest złe. Dokładnie tak jak Wy.
Konkretnie pod tym względem - niczym się nie różnicie moim zdaniem.
Prawo chroni, Ci co atakują europejczyków też są karani. Tyle że większość patrzy na to przez pryzmat jednej strony. Dokładnie tak samo jak islamscy radykałowie - tacy też mówią że tylko się bronią, wszyscy ich atakują, a europejskie prawo jest złe. Dokładnie tak jak Wy.
Konkretnie pod tym względem - niczym się nie różnicie moim zdaniem.
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
no wszystko prawda, ale.. już nawet moja poranna kupa (która jest wyjątkowo paskudna) wygląda lepiej niż ten film.. kurwa, nie można było tych literówek poprawić? I te bezsensowne 'pisanie' poszczególnych liter jednocześnie we wszystkich wierszach... nie da się tego normalnie oglądać..
ja wiem że nie każdy jest mistrzem grafiki komputerowej, ale w tym przypadku ciężko traktować ten film poważnie.
ja wiem że nie każdy jest mistrzem grafiki komputerowej, ale w tym przypadku ciężko traktować ten film poważnie.
tak dlugo jak w polsce nie bedzie normalnie z praca tak dlugo nie dotknie nas problem islamizacji ani zadnej innej migracji do polski.
Filmik robiony przez jakiegoś ciapatego, żeby tanim kosztem sensację wokół "skrzywdzonych" wyznawców tej religii nienawiści wzbudzić. Wnoszę po tłumaczeniu z ciapatego na Polski za pomocą translatora - Polacy przecież lepiej znają swój ojczysty język od autora tej marnej prowokacji, prawda?
A ja jednego, kurwa, nie rozumiem. Skoro Polish Defence League - PDL, czyli Liga Obrony Polski, to dlaczego do chuja logo i nazwa są po angielsku?
Coś mi się wydaje, że słowo kozioł nie zostało bez powodu użyte w powyższym filmiku... ^^
Drugi koniec Polski liczy na tubylców
Najpierw składnia, interpunkcja, logika zdania, później tworzenie filmików. Nigdy na odwrót.
Idea szlachetna, popieram.
Idea szlachetna, popieram.
Niech ktoś wrzuci jakiś filmik z miejsca akcji/protestu będzie ciekawie piwko!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów