📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten z pickupa przeżył?! .. a tak serio to tam ładna mielonka musiala być.
Ja tego k🤬a nie rozumiem, przecież ciężarówki mają hamulce pneumatyczne, w przypadku jakiejkolwiek awarii systemu hamulce się zaciskają i gw🤬townie zatrzymują pojazd. Czy ci k🤬a ludzie z 3 świata wyp🤬alają całą pneumatykę i instalują system hamowania z Flinstonów?
OliverSucks napisał/a:
Ja tego k***a nie rozumiem, przecież ciężarówki mają hamulce pneumatyczne, w przypadku jakiejkolwiek awarii systemu hamulce się zaciskają i gw🤬townie zatrzymują pojazd. Czy ci k***a ludzie z 3 świata wypie**alają całą pneumatykę i instalują system hamowania z Flinstonów?
najpierw trzeba miec te hamulce
OliverSucks napisał/a:
Ja tego k🤬a nie rozumiem, przecież ciężarówki mają hamulce pneumatyczne, w przypadku jakiejkolwiek awarii systemu hamulce się zaciskają i gw🤬townie zatrzymują pojazd. Czy ci k🤬a ludzie z 3 świata wyp🤬alają całą pneumatykę i instalują system hamowania z Flinstonów?
Gdy się skończyła okładzina na klockach/szczękach hamulcowych to żadna pneumatyka, hydraulika nie pomoże, lub zaolejone tarcze albo wszystko naraz.
Jak mówi legenda "hamulce zostały na bazie"
To jest w Tajlandii na wyspie Phuket, tam jest zajebiście mocny z górki zjazd i na sto procent hamulce nie wyrobiły.
Zjawisko tzw fading. Przegrzane klocki tracą jakąkolwiek skuteczność hamowania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie