📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hehe, chodzi o to, że istnieją kody do sapera i np. w saperze z win xp mrugał jeden pixel na ekranie w lewym górnym rogu jeśli na danym polu była umieszczona bomba.
To jak grać w sudoku, które ma wszystkie pola puste- nie rozumiem sensu takiego spędzania czasu..
Czas nadrobic zaleglosci, skoro i tak musze siedziec w pracy w niedziele...
Co za chuj nawet w sapera oszukuje, a jak tak dalej pójdzie to tych odcinków niedługo będzie więcej niż w Klanie.
Co za troll z typa..
PS: Na dobrą sprawę to nie musicie stawiać żadnej flagi. W tej grze chodzi o to, żeby odkryć wszystkie niezaminowane pola.
Gdzie skała dla mnie?
PS: Na dobrą sprawę to nie musicie stawiać żadnej flagi. W tej grze chodzi o to, żeby odkryć wszystkie niezaminowane pola.
Gdzie skała dla mnie?
Nie działa
mozna sobie odpalic ponownie ten sam uklad, juz mnie zaden pros nie zdziwi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów