📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
BIG CYC jest zajebisty, dwie pierwsze płyty są dobre - to tak na temat soundtracku. tak wiem napiszecie, że chuj was to obchodzi, żeby być nbardziej sadystyczni i dostać kilka piw
Nie wiem co "polski pech" ma wspólnego z łamagami i gamoniami pokazanym na filmie. Ale jestem tylko Polakiem, nie znam się.
Piosenki nie mozna juz puszczac bo od kiedy preziem jest Komorowski obrazanie jego starej jest politycznie niepoprawne.
Eh... czasy faktycznie się zmieniły, kiedyś nawet rasizm był bardziej akceptowalny. Dzisiaj kawałki typu makumba raczej nie mają racji bytu, bo teraz murzyni bujają się w złocie i bentleyach. A tutaj mały bonus
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów