znalazł sie na niewłaściwym pasie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie mam nic do motocyklistów, ale czasem przesadzają... i kierowcy też święci nie są...
Jedyny normalny się znalazł, a wszyscy inni jacyś pojebani. Wszyscy pod prąd jechali, przejebane mają w tej kambodży.
no moje to on dobrze jechał
Velture napisał/a:
Ewidentnie wina kierowcy bo nie spojrzał w lusterko...
Kobiety spoglądają podczas jazdy w lusterko. Również powodują wypadki, także przeglądanie się podczas jazdy nic nie daje, wręcz odwrotnie.
Gdyby chuj nie cudował tylko jechał po ludzku to by się nic nie stało.
I dobrze mu tak. Kolejnego zjeba jeżdżącego na młynku do kawy mniej. Jak się jest pojebanym i się przekracza ciągłą, to się kończy w kostnicy albo na wózku.
Velture napisał/a:
Ewidentnie wina kierowcy bo nie spojrzał w lusterko...
Tak, tak. Też tak myślę. Powinien w tym momencie patrzeć we wsteczne i nie przejmować się debilem na motorze.
co on miał jakieś poduszki powietrzne w tej kurtce że go tak rozje..ło w barach?
Ale ze koleś tak normalnie wstał... Chyba naprawdę dla niego to chleb powszedni
Pewnie Australia dlatego jadą po lewej, a motórzysta przekozaczył to ma za swoje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów