Ktoś wrzucał filmik podczas zabawy w Willingen po odwołanym konkursie. Nie dla wszystkich zakończyła się ona pomyślnie- Mackenzie Boyd - Clowes połamał obojczyk i prawdopodobnie nie wystąpi na MŚ w VdF.
Dorzucam kilka fotek w komentarzach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dobrze mu tak to przecież selekcjia naturalna, silniejsi i cwańsi wygrywają
Mackenzie Boyd - Clowes, ktoś z was jeszce o nim słyszał? Nie? Dlatego się wyjebał.
@up to widocznie gówno wiesz na temat skoków, nie jest wybitnym skoczkiem ale pokazuje sie systematycznie w PŚ ma skok powyżej 200 m jak się nie myle to jest 205, już widzę jaką ty byś draskę zostawił na śniegu.
Amatorzy kurwa...amatorzy!!
Zrył sobie nieco ryło, ale myślę, że dla tych typów to nie pierwszyzna...
I na chuj cudować było?
i po chuj miałby jechać na te mistrzostwa, chyba tylko dla zabawy, bo odpadłby i tak w kwalifikacjach do obu konkursów
Heh.. . Bylam tam w zeszlym tygodniu
up
a co to kogo obchodzi?
a co to kogo obchodzi?
ale przypału narobił, pewnie sie spalil ze wstydu i jeszcze zjeba od trenerów hahaha, jebany głupek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów