Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa co za idiota wchodzi z dużą prędkością, w zakręt od jego wewnętrznej strony?!
Pewnie nigdy nie będą miec prawa jazdy i dobrze. Debile zamiast skrecić jadą prosto w scianę
Trolling poziom 99, jesteście kurwa najlepsi
Jakoś nie specjalnie mnie to dziwi, że w filmie słychać samych szkopów
może dlatego, że to niemiecki tor?
Wy robicie to specjalnie co nie ?
Mnie rozwala niesamowicie pan z obsługi który w 1:05 porusza się w tym najniebezpieczniejszym miejscu nawet nie patrząc w kierunku z którego jadą auta.
Przecież zupełnie zły tor jazdy, w złym miejscu apeks, w złym miejscu wejscie.
To są absolutne podstawy jazdy torowej, ja pierdziele, oni mają tyle hajsu, takie samochody, a i tak gówno umieją.
Ja jebe, kto ich uczył jeździć?
To są absolutne podstawy jazdy torowej, ja pierdziele, oni mają tyle hajsu, takie samochody, a i tak gówno umieją.
Zobacz że obok stoi rozbity samochód z którego cieknie olej
Ja jebe, kto ich uczył jeździć?
A możesz pokazac ładnie na tym filmie gdzie jest wierzchołek tego zakrętu?....po takim skąpym kadrze ciężko to wywnioskować. ale Ty wiesz lepiej....znasz się przecież na jeździe torowej....znaffffca pierdolony.
Ekspertem nie jestem, ale na logikę powinni zacząć zakręt od zewnętrznej, na wewnętrzną i wyjść zewnętrzną, a oni wszyscy się pchają od wewnętrznej...
Dopiero się oswajają z jazdą kłodą : D
RWD górą : D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów