📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba muszę otworzyć zakład blacharsko lakierniczy gdzieś obok tego toru
Pewnie nigdy nie będą miec prawa jazdy i dobrze. Debile zamiast skrecić jadą prosto w scianę
MaszAyahuaskę napisał/a:
Kurwa co za idiota wchodzi z dużą prędkością, w zakręt od jego wewnętrznej strony?!
nanab napisał/a:
Pewnie nigdy nie będą miec prawa jazdy i dobrze. Debile zamiast skrecić jadą prosto w scianę
Trolling poziom 99, jesteście kurwa najlepsi
Cytat:
Jakoś nie specjalnie mnie to dziwi, że w filmie słychać samych szkopów
może dlatego, że to niemiecki tor?
Tyle dyskusji o umiejętnościach jazdy a tam po lewej po prostu zepsuł się jakiś samochód i cieknie z niego olej. Widać czarny olejowy strumyk.
Wy robicie to specjalnie co nie ?
Mnie rozwala niesamowicie pan z obsługi który w 1:05 porusza się w tym najniebezpieczniejszym miejscu nawet nie patrząc w kierunku z którego jadą auta.
Wy robicie to specjalnie co nie ?
Mnie rozwala niesamowicie pan z obsługi który w 1:05 porusza się w tym najniebezpieczniejszym miejscu nawet nie patrząc w kierunku z którego jadą auta.
Nie ma pechowych zakrętów, są tylko chujowi kierowcy
Widzę że sadolowi specjaliści, którzy kierowali samochodem tylko w nfs się już wypowiedzieli.
Ekspertem nie jestem, ale na logikę powinni zacząć zakręt od zewnętrznej, na wewnętrzną i wyjść zewnętrzną, a oni wszyscy się pchają od wewnętrznej...
To przecież tylko sprawdzanie fizyki do GT6
Ja jebe, kto ich uczył jeździć?
Przecież zupełnie zły tor jazdy, w złym miejscu apeks, w złym miejscu wejscie.
To są absolutne podstawy jazdy torowej, ja pierdziele, oni mają tyle hajsu, takie samochody, a i tak gówno umieją.
To są absolutne podstawy jazdy torowej, ja pierdziele, oni mają tyle hajsu, takie samochody, a i tak gówno umieją.
nopel napisał/a:
Zobacz że obok stoi rozbity samochód z którego cieknie olej
za ostrzeżenie i nIEMIECKU z małej litery - zawsze piwo!
nopel napisał/a:
A możesz pokazac ładnie na tym filmie gdzie jest wierzchołek tego zakrętu?....po takim skąpym kadrze ciężko to wywnioskować. ale Ty wiesz lepiej....znasz się przecież na jeździe torowej....znaffffca pierdolony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów