pierdolnęło geja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale zwieracze to takiemu nie puszczą...
Nie wiem jaki teraz jest poziom nauczania fizyki i biologii w szkołach (a mam złe przeczucia), więc przypominam:
jeśli już musimy dotknąć urządzenia lub przewodu, który może być pod napięciem, robimy to zewnętrzną stroną dłoni.
Czyli zupełnie inaczej, niż ta ciota (bo to ciota jakaś, a nie normalny pedał). Dziękuję za uwagę.
jeśli już musimy dotknąć urządzenia lub przewodu, który może być pod napięciem, robimy to zewnętrzną stroną dłoni.
Czyli zupełnie inaczej, niż ta ciota (bo to ciota jakaś, a nie normalny pedał). Dziękuję za uwagę.
Tak ciśniecie po pedałach ale ja tam sądzę że są idealnym obiektem służącym uciesze tłumów
Ja się uśmiałem patrząc na tą sponiewieraną pedalstwem istotę dającą się ponieść zwierzęcej ciekawości dotknięcia czego dotykać się nie powinno. I piwko rzecz jasna
Ja się uśmiałem patrząc na tą sponiewieraną pedalstwem istotę dającą się ponieść zwierzęcej ciekawości dotknięcia czego dotykać się nie powinno. I piwko rzecz jasna
ciekawe czy by wlazł do komory gazowej żeby sprawdzić jak pachnie gaz
Łechtacz napisał/a:
Nie wiem jaki teraz jest poziom nauczania fizyki i biologii w szkołach (a mam złe przeczucia), więc przypominam:
Myślę, że on chciał na sobie sprawdzić działanie tego ogrodzenia i umyślnie porazić się prądem. Że pedał - go toleruję (nie lata w skórzanym trykocie po mieście, nie obnaża się ze swoją seksualnością, po to by dostać się do parlamentu - po prostu biedny, chory, ale nieszkodliwy człowiek). Inna sprawa, że to sadomasochista pieprzony - z tego powodu może stanowić zagrożenie.
Uwielbiam to opóźnienie... sam jako młokos, zetknąłem się z takim ogrodzeniem, tyle że w Polsce jest chyba mniejszy amperaż, bo tylko mnie odrzuciło i nie kwiczałem tak jak wyżej wymienione istoty.
BTW, Jak znajdzie się jakiś spec, chętnie bym się dowiedział - "rozgryziemy tę sukę na części".
BTW, Jak znajdzie się jakiś spec, chętnie bym się dowiedział - "rozgryziemy tę sukę na części".
A mógł zabić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów