📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I teraz wszystkim prawo jazdy pozabierać i do paki na 10 lat, za spowodowanie kolizji w stanie nietrzeźwości.
I takie pedalskie ustrojstwo lata po ulicach. Biedrońskie zabawy.
A ten pojazd to jest rower ? ryksza ? czy kurwa co ?
edek_kotek napisał/a:
A ten pojazd to jest rower ? ryksza ? czy kurwa co ?
co by to nie było ale wygląda na to ze można tym na legalu jeździć i walić browary
Mnie zawsze zastanawiały dwie sprawy: jakby nie było to prowadzisz pojazd w stanie po spożyciu. Co na to przepisy? Jakiś ekspert prawny? Bo nawet jak jedziesz rowerem , piłeś alko i cię bagiety złapią to masz problem. I druga sprawa bardziej ludzka: jedziesz tym rowerowym pubem z całą ekipą i przyciśnie pęcherz ( po browarze to nietrudne). To co, zatrzymujemy całość i idziesz lać .? A jak nie ma kibla w pobliżu to lejesz w pobliskie krzaczory lub pod czyjś płot jak jakiś pener? Czy robisz to w trakcie jazdy jak kolarze? Albo w gaciory. Jakieś pomysły?
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
I teraz wszystkim prawo jazdy pozabierać i do paki na 10 lat, za spowodowanie kolizji w stanie nietrzeźwości.
Prowadzi tylko jeden, reszta robi za silnik.
Mi to przypomina kokon z pająkami który się szturchnie kijem.
Laski jak to łaski te co mogły to spierdolily a kolesie się ogarnęli i wzięli do roboty
htp napisał/a:
Prowadzi tylko jeden, reszta robi za silnik.
Na rowerze/motorze nawet pasażer musi być trzeźwy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów