📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
okanslig napisał/a:
Gej - Michał Piróg
Pedał - Tomasz Jacyków
Zjebane bezmózgie kutasy - obydwaj wyżej wymienieni.
kaziolord napisał/a:
Gej - Michał Piróg
Pedał - Tomasz Jacyków
Homoseksualista - Tomasz Raczek
Chuj - Donald Tusk
Nie ładnie obrażać ludzi trolu
Idąc tym tokiem rozumowania. Nie łatwiej żeby po prostu jebnął ją w kakao?
PaniczDrozder napisał/a:
Idąc tym tokiem rozumowania. Nie łatwiej żeby po prostu jebnął ją w kakao?
tam nie bylo zadnego toku rozumowania, tylko humor gimnazjalny:P
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
skomplikowane te wasze klasyfikacje... pedeły dzielą się na cioty (jacyków, biedroń) i gejów (derren brown, ian mckellen). myslę, że zdziwilibyście się wiedząc, ilu gejów jest wokół was. sam znam kilku i dopóki się nie dowiedziałem o ich orientacji, nie przyszło by mi do głowy to, że są gejami (w jednym przypadku dowiedziałem się tego po przeszło roku znajomości z kolesiem, na imprezie, najebany opowiadając mu, że najbardziej na świecie lubię cycki). Na co dzień zwykli, wyluzowani, inteligentni kolesie z którymi można na rózne tematy pogadać. cioty to inna historia. cioty maszerują w paradach, obnoszą się ze swoją seksualnością, bo najczęściej jest to jedyna rzecz, którą moga zwrócić na siebie uwagę (vide jacyków). taki odpowiednik tępych, różowych dup. tych chujów nienawidzę i nie dziwię się, że tylu jest w polsce homofobów, skoro kiedy mówi się o pedałach, to tylko w kontekście ciot i tylko cioty wszędzie widać.
Nie widzisz, że mam okres
Ten leż cały osrany na łóżku.
Pyta co się stało ?
Nie widzisz, że mam okres
tofur napisał/a:
...w jednym przypadku dowiedziałem się tego po przeszło roku znajomości z kolesiem, na imprezie, najebany...
możesz przybliżyć wątek?
To tak kiepski kawał, że nawet nie chce mi się go jechać. Ja pierdolę
Swoją drogą aby zachęcić geja do stosunku z kobietą powinni mu podsunąć pod pałę Grodzką, może by zbaraniał i ją zerżną.
Swoją drogą aby zachęcić geja do stosunku z kobietą powinni mu podsunąć pod pałę Grodzką, może by zbaraniał i ją zerżną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów