📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Komando-biedronka
Powinni zebrac całe to towarzystwo z Wiejskiej i do boju na bagnety
Biedronki, Anie i inne pokemony w pierwszej linii
Biedronki, Anie i inne pokemony w pierwszej linii
Cytat:
wysyłką wszystkich tego typu śmieci (czyt. ludzi) na wojnę jako mięso armatnie
właśnie najbardziej wkurwia to, że my (rezerwiści) poszlibyśmy na 1szy ogień a te gówna siedziałyby sobie w jakimś bunkrze
Reginald911 napisał/a:
Jestem za wysyłką wszystkich tego typu śmieci (czyt. ludzi) na wojnę jako mięso armatnie
Proszę, nie porównuj pedałów do ludzi.
Hańbisz Polski mundur !
Jako że temat militarny w komentarzach to zapytam, wie ktoś czy ja jako nigdy nie będący w wojsku(tylko na tej całej komisji śmiesznej) facet posiadający kategorię A w razie wojny od razu dostaje bagnet i zapierdalam się bić? do rezerwy? czy jak to jest?
Od 2:20
Mnie by zdenerwowało jak bym miał wrócić do woja i bronić Polski za takiego pajaca albo grodzkiego a najgorzej za tą szmatkę sruska
@gringo2412
Wszystko zależy, m.in. czy to tylko mobilizacja częściowa czy powszechna. Gdzie trafisz zależy też od tego czym się zajmujesz np. jako budowlaniec najpewniej trafisz do oddziałów inżynieryjnych. Zazwyczaj powołani zostaną najpierw Ci którzy mają najbliżej do zgrupowania armii, zależnie od warunków jest przeprowadzane szkolenie.
Wszystko będzie w karcie mobilizacyjnej.
Zazwyczaj tylko w sytuacjach krytycznych biorą od razu na front. M.in. walka o ważne strategicznie miejsce, gdzie potrzebna będzie każda jednostka.w jak najkrótszym czasie. Np. Bitwa o Stalingrad.
Gdzie jak to widzieliśmy w grach, filmach, jak ludzie stali tak ich brali i na łódź, potem karabin i napierdalać.
Może też być tak że nikogo nie wezmą, bo nie zdążą.
Wszystko zależy, m.in. czy to tylko mobilizacja częściowa czy powszechna. Gdzie trafisz zależy też od tego czym się zajmujesz np. jako budowlaniec najpewniej trafisz do oddziałów inżynieryjnych. Zazwyczaj powołani zostaną najpierw Ci którzy mają najbliżej do zgrupowania armii, zależnie od warunków jest przeprowadzane szkolenie.
Wszystko będzie w karcie mobilizacyjnej.
Zazwyczaj tylko w sytuacjach krytycznych biorą od razu na front. M.in. walka o ważne strategicznie miejsce, gdzie potrzebna będzie każda jednostka.w jak najkrótszym czasie. Np. Bitwa o Stalingrad.
Gdzie jak to widzieliśmy w grach, filmach, jak ludzie stali tak ich brali i na łódź, potem karabin i napierdalać.
Może też być tak że nikogo nie wezmą, bo nie zdążą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów