Lot relacji Moskwa-Barcelona. Pierdolił coś o LGBT.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Bardzo fajny wykład, słuchacze nieco nerwowi, ale ogólnie miła atmosfera.
To jest właśnie typowy pedał (w związku pewnie biorca). Każdy pedał się tak ubiera albo podobnie i ma te pedalskie ruchy rączek i pedalski głosik.
Bo normalny gej wygląda jak facet i nikt go nie rozpozna na 1wszy rzut oka, że jest gejem a nie normalnym facetem.
A taki pedał zawsze zachowuje się jak pierdolona ciota.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Bo normalny gej wygląda jak facet i nikt go nie rozpozna na 1wszy rzut oka, że jest gejem a nie normalnym facetem.
A taki pedał zawsze zachowuje się jak pierdolona ciota.
skończona ciota dostaje w pysk w rytm melodii śpiewanej przez prawdziwego geja. Wymowne...
Freddie był BI.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Podkład muzyczny Queen troszkę osobliwy
Gościo mówi: "najbardziej chujowi ludzie to Rosjanie, bo to samo gówno". I powtarza to. Poza ubiorem, pozą, zachowaniem i stylem mówienia nic tam nie ma o LGBT.
Zapomniał że nie jest w internecie.
Wkurwia mnie tylko jedna sprawa. Gdyby na miejscu pedała był obojętnie jaki facet i coś pierdolił np o samochodach albo wędkach kompozytowych, tym samym uprzykrzając lot innym osobom, to nikt nie miałby nic przeciwko aby takiemu jebnąć w zęby.
Ale sprawa przybiera zupełnie inny obrót, kiedy facet okazuje się być LGBT 4k HD czy ta innym dewiantem i gada coś co zahacza o te tematy. Wtedy takiemu nie możesz zwrócić uwagi bo będziesz homofobem. Dobrze, że w Polsce jeszcze nie jest to tak zaawansowane, ale boję się patrzeć w przyszłość.
Wkurwia mnie tylko jedna sprawa. Gdyby na miejscu pedała był obojętnie jaki facet i coś pierdolił np o samochodach albo wędkach kompozytowych, tym samym uprzykrzając lot innym osobom, to nikt nie miałby nic przeciwko aby takiemu jebnąć w zęby.
Ale sprawa przybiera zupełnie inny obrót, kiedy facet okazuje się być LGBT 4k HD czy ta innym dewiantem i gada coś co zahacza o te tematy. Wtedy takiemu nie możesz zwrócić uwagi bo będziesz homofobem. Dobrze, że w Polsce jeszcze nie jest to tak zaawansowane, ale boję się patrzeć w przyszłość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów