Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jakiś wsiór widać że zbyt kurwa dobry dzień miał to musiał poszukać kurwa kłótni japierdole wracać się po to żeby powiedzieć "ja miałem pierwszeństwo" no co za pizda
Zamiast mu wyjebac to mu na pan, ale kutas no...
ale ja jadę rowerem,
kwintesencja pedalaży
jakiś wsiór widać że zbyt kurwa dobry dzień miał to musiał poszukać kurwa kłótni japierdole wracać się po to żeby powiedzieć "ja miałem pierwszeństwo" no co za pizda
Co ty gościu pierdolisz? Powiedział dziadkowi kulturalnie, że jeździ po ulicy jak pizda i stwarza zagrożenie dla siebie i innych. Dziadek pewnie jeździ tamtędy codziennie przekonany, jak większość rowerzystów że przepisy go nie obowiązują, więc powinien podziękować za uwagę i nie robić z siebie debila na przyszłość.
Pewnie jesteś tą pizdą na rowerze
jebnie takiego nie ze swojej winy i stój 3 h i czekaj na policję
Jak po huj wstawiać, ponieważ pedalarze czują się jak jebane święte krowy. Jak ktoś nie widzi nic złego w zachowaniu tego debila to sam ma spierdolenie umysłowe n-tego rzędu. Każdy kto się porusza po ulicy powinien płacić OC, a skoro mamy równość, to niech i mandaty będą adekwatne.
To jest dziadek na rowerze, który ledwo ogarnia, co się dzieje, a na tym odcinku zmienili niedawno pierwszeństwo. Złamał przepis - to oczywiste. Zatrąb, wezwij policję, wyślij nagranie na pały - co tam chcesz. Ale jak popie*dolonym trzeba być, żeby z tego powodu stwarzać zagrożenie w ruchu zawracaniem z piskiem na środku skrzyżowania, gonienie dziadka i robienie wykładów... W zachowaniu tego debila (w samochodzie) nic złego nie dostrzegłeś?
fajny masz rower dziadek
Pewnie jesteś tą pizdą na rowerze
jebnie takiego nie ze swojej winy i stój 3 h i czekaj na policję
i czym to się różni od jebnięcia nie ze swojej winy pieszego, motocykla, albo innej osobówki? krócej czekasz na policję? każda taka sytuacja wkurwia, ale spuszczać się tyle czasu nad jakimś ślepym dziadkiem na rowerze, to jakaś komedia jest...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów