Ostatni raz mialem tak mieszane uczucia, jak moja bąka przy minecie puscila z rozkoszy.
Cipką czy dupką?
To raczej nie była ścieżka rowerowa, a wnioskuję to po ławeczce w kadrze. Jeśli mają tam podobne przepisy jak u nas, to pedalarz jest zwyczajnym sk***ysynem mającym w dupie wszystkich ludzi, bo jak masz w dupie prawo o ruchu drogowym, to jesteś j***nym egoistą do utylizacji.
Widze chciałes być psem ale coś w życiu nie wyszło
To raczej nie była ścieżka rowerowa, a wnioskuję to po ławeczce w kadrze. Jeśli mają tam podobne przepisy jak u nas, to pedalarz jest zwyczajnym skurwysynem mającym w dupie wszystkich ludzi, bo jak masz w dupie prawo o ruchu drogowym, to jesteś jebanym egoistą do utylizacji.
Wydaje mi sie że to są sanki (które ciągnie nagrywajacy typ),a nie ławeczka
cyklista chyba uzywał jakiegos sygnału dziwkowego
Wydało się, halman który zbiera na motor.
Cipką czy dupką?
Kutasem, kutasem puściła
Wydaje mi sie że to są sanki (które ciągnie nagrywajacy typ),a nie ławeczka
cyklista chyba uzywał jakiegos sygnału dziwkowego
Po kolejnym odtworzeniu i na pełnym ekranie zobaczyłem te sanki. Dzięki!
Pozostawię zatem pytanie: czy to jest ścieżka rowerowa? Bo to zmienia pierwszeństwo i jeśli to pedalarz jest na prawie, to szkoda, że nie odjebał dziecka, bo geny tej rodziny są w takim razie do utylizacji, a nie geny rodziny pedalarza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów