18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
guliusz 2023-10-08, 20:24 1
Myślę że kierowca uciekł ponieważ nie był pewien czy nie popełnił jakiegoś wykroczenia.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2023-10-08, 23:35 3
Nie zdziwiłbym się, że ta rowerowa święta krowa została wychodowana w Polsce naszymi zj🤬ymi przepisami przez które strach wsiadać do samochodu w obawie przed debilami którzy przyzwyczajeni do dobrego będą się wp🤬lać bez ostrzeżenia prosto przed maskę. A durni policjanci i tak uznają winę kierowcy.

O wielu lat walczę z nadgorliwością bardziej niż z banderyzmem.

Zgłoś
lacrimal 2023-10-09, 8:54 1
guliusz napisał/a:

Myślę że kierowca uciekł ponieważ nie był pewien czy nie popełnił jakiegoś wykroczenia.

jeden i drugi uciekł bo to ruskie gówno - obaj ze strachu.

OpenStreetMaps napisał/a:

Nie zdziwiłbym się, że ta rowerowa święta krowa została wychodowana w Polsce naszymi zj🤬ymi przepisami przez które strach wsiadać do samochodu w obawie przed debilami którzy przyzwyczajeni do dobrego będą się wp🤬lać bez ostrzeżenia prosto przed maskę. A durni policjanci i tak uznają winę kierowcy.

Wiadomo że samochód rowerzystę zabije ... ale to ruski - tam samochody zabijają na przejściach przewalając ludzi na czerwonym wiec przestań p🤬lić.
Zgłoś
KamykHC 2023-10-09, 9:50 1
Wbrew ogólnej opinii, nie ma obowiązku zsiadania z roweru, przejeżdżając przez pasy, o ile prędkość jazdy jest zbliżona do prędkości chodu pieszego. Nie zmienia to faktu by zachować zdrowy rozsądek na pasach. C🤬j, że jest pierwszeństwo, ale dla PIESZYCH być ono powinno. Ja tam zawsze grzecznie czekam i puszczam samochody na pasach bez sygnalizacji, jeśli Ci mają w dalszej drodze zielone i/lub brak korku na ulicy. Po kiego c🤬ja mam się spieszyć jak idiota na filmie? Tak jestem rowerzystą i też uważam, że rowerzyści to sp🤬oliny umysłowe. Przynajmniej 95% z nich, choć daleko im do hulajcipencjuszy.
Zgłoś
Cosmo85 2023-10-09, 12:35 2
KamykHC napisał/a:

Wbrew ogólnej opinii, nie ma obowiązku zsiadania z roweru, przejeżdżając przez pasy, o ile prędkość jazdy jest zbliżona do prędkości chodu pieszego. Nie zmienia to faktu by zachować zdrowy rozsądek na pasach. C🤬j, że jest pierwszeństwo, ale dla PIESZYCH być ono powinno. Ja tam zawsze grzecznie czekam i puszczam samochody na pasach bez sygnalizacji, jeśli Ci mają w dalszej drodze zielone i/lub brak korku na ulicy. Po kiego c🤬ja mam się spieszyć jak idiota na filmie? Tak jestem rowerzystą i też uważam, że rowerzyści to sp🤬oliny umysłowe. Przynajmniej 95% z nich, choć daleko im do hulajcipencjuszy.

P🤬lisz. Dzienniku Ustaw z 2005 r. Nr 108, poz. 908
ddział 7
Przecinanie się kierunków ruchu
Art. 26.

3. Kierującemu pojazdem zabrania się:
[...]
3) jazdy wzdłuż po chodniku lub przejściu dla pieszych.
Zgłoś
pop8290 2023-10-09, 15:25 1

Przez święte krowy w puszkach strach wyjśc na miasto w czym innym niż czołg bo jedzie debil i z drogi wszyscy bo on kupił golfa 3 1.9tdi
Zgłoś
tigerqaz 2023-10-09, 19:34 1

A ja myślę że to była baba. Facet nawet naj🤬y, zainteresowałby się stanem auta.
Zgłoś
KamykHC 2023-10-09, 22:17 1
Cosmo85 napisał/a:

P🤬lisz. Dzienniku Ustaw z 2005 r. Nr 108, poz. 908
ddział 7
Przecinanie się kierunków ruchu
Art. 26.
3. Kierującemu pojazdem zabrania się:
[...]
3) jazdy wzdłuż po chodniku lub przejściu dla pieszych.

Nie p🤬lę, tylko grzecznie napisałem, pajacu. Rzeczywiście masz rację, jakieś przestarzałe gówno musiałem kiedyś przeczytać. Dzięki za info.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem