Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O wielu lat walczę z nadgorliwością bardziej niż z banderyzmem.
Myślę że kierowca uciekł ponieważ nie był pewien czy nie popełnił jakiegoś wykroczenia.
jeden i drugi uciekł bo to ruskie gówno - obaj ze strachu.
Nie zdziwiłbym się, że ta rowerowa święta krowa została wychodowana w Polsce naszymi zjebanymi przepisami przez które strach wsiadać do samochodu w obawie przed debilami którzy przyzwyczajeni do dobrego będą się wpierdalać bez ostrzeżenia prosto przed maskę. A durni policjanci i tak uznają winę kierowcy.
Wiadomo że samochód rowerzystę zabije ... ale to ruski - tam samochody zabijają na przejściach przewalając ludzi na czerwonym wiec przestań pierdolić.
Wbrew ogólnej opinii, nie ma obowiązku zsiadania z roweru, przejeżdżając przez pasy, o ile prędkość jazdy jest zbliżona do prędkości chodu pieszego. Nie zmienia to faktu by zachować zdrowy rozsądek na pasach. Chuj, że jest pierwszeństwo, ale dla PIESZYCH być ono powinno. Ja tam zawsze grzecznie czekam i puszczam samochody na pasach bez sygnalizacji, jeśli Ci mają w dalszej drodze zielone i/lub brak korku na ulicy. Po kiego chuja mam się spieszyć jak idiota na filmie? Tak jestem rowerzystą i też uważam, że rowerzyści to spierdoliny umysłowe. Przynajmniej 95% z nich, choć daleko im do hulajcipencjuszy.
Pierdolisz. Dzienniku Ustaw z 2005 r. Nr 108, poz. 908
ddział 7
Przecinanie się kierunków ruchu
Art. 26.
3. Kierującemu pojazdem zabrania się:
[...]
3) jazdy wzdłuż po chodniku lub przejściu dla pieszych.
Nie zdziwiłbym się, że ta rowerowa święta krowa została wychodowana w Polsce naszymi zjebanymi przepisami przez które strach wsiadać do samochodu w obawie przed debilami którzy przyzwyczajeni do dobrego będą się wpierdalać bez ostrzeżenia prosto przed maskę. A durni policjanci i tak uznają winę kierowcy.
Przez święte krowy w puszkach strach wyjśc na miasto w czym innym niż czołg bo jedzie debil i z drogi wszyscy bo on kupił golfa 3 1.9tdi
A ja myślę że to była baba. Facet nawet najebany, zainteresowałby się stanem auta.
Pierdolisz. Dzienniku Ustaw z 2005 r. Nr 108, poz. 908
ddział 7
Przecinanie się kierunków ruchu
Art. 26.
3. Kierującemu pojazdem zabrania się:
[...]
3) jazdy wzdłuż po chodniku lub przejściu dla pieszych.
Nie pierdolę, tylko grzecznie napisałem, pajacu. Rzeczywiście masz rację, jakieś przestarzałe gówno musiałem kiedyś przeczytać. Dzięki za info.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów