Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O wielu lat walczę z nadgorliwością bardziej niż z banderyzmem.

Myślę że kierowca uciekł ponieważ nie był pewien czy nie popełnił jakiegoś wykroczenia.
jeden i drugi uciekł bo to ruskie gówno - obaj ze strachu.
Nie zdziwiłbym się, że ta rowerowa święta krowa została wychodowana w Polsce naszymi zj🤬ymi przepisami przez które strach wsiadać do samochodu w obawie przed debilami którzy przyzwyczajeni do dobrego będą się wp🤬lać bez ostrzeżenia prosto przed maskę. A durni policjanci i tak uznają winę kierowcy.
Wiadomo że samochód rowerzystę zabije ... ale to ruski - tam samochody zabijają na przejściach przewalając ludzi na czerwonym wiec przestań p🤬lić.
Wbrew ogólnej opinii, nie ma obowiązku zsiadania z roweru, przejeżdżając przez pasy, o ile prędkość jazdy jest zbliżona do prędkości chodu pieszego. Nie zmienia to faktu by zachować zdrowy rozsądek na pasach. C🤬j, że jest pierwszeństwo, ale dla PIESZYCH być ono powinno. Ja tam zawsze grzecznie czekam i puszczam samochody na pasach bez sygnalizacji, jeśli Ci mają w dalszej drodze zielone i/lub brak korku na ulicy. Po kiego c🤬ja mam się spieszyć jak idiota na filmie? Tak jestem rowerzystą i też uważam, że rowerzyści to sp🤬oliny umysłowe. Przynajmniej 95% z nich, choć daleko im do hulajcipencjuszy.
P🤬lisz. Dzienniku Ustaw z 2005 r. Nr 108, poz. 908
ddział 7
Przecinanie się kierunków ruchu
Art. 26.
3. Kierującemu pojazdem zabrania się:
[...]
3) jazdy wzdłuż po chodniku lub przejściu dla pieszych.
Nie zdziwiłbym się, że ta rowerowa święta krowa została wychodowana w Polsce naszymi zj🤬ymi przepisami przez które strach wsiadać do samochodu w obawie przed debilami którzy przyzwyczajeni do dobrego będą się wp🤬lać bez ostrzeżenia prosto przed maskę. A durni policjanci i tak uznają winę kierowcy.
Przez święte krowy w puszkach strach wyjśc na miasto w czym innym niż czołg bo jedzie debil i z drogi wszyscy bo on kupił golfa 3 1.9tdi
A ja myślę że to była baba. Facet nawet naj🤬y, zainteresowałby się stanem auta.
P🤬lisz. Dzienniku Ustaw z 2005 r. Nr 108, poz. 908
ddział 7
Przecinanie się kierunków ruchu
Art. 26.
3. Kierującemu pojazdem zabrania się:
[...]
3) jazdy wzdłuż po chodniku lub przejściu dla pieszych.
Nie p🤬lę, tylko grzecznie napisałem, pajacu. Rzeczywiście masz rację, jakieś przestarzałe gówno musiałem kiedyś przeczytać. Dzięki za info.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie