Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz kretyn. kto nigdy nie ryzykował głupio własnym życiem ten nie jest prawdziwym facetem tylko pizdą. Zawsze trzeba mieć plan awaryjny w takich sytuacjach położyć się między szynami, rozpłaszczyć na ścianie tunelu lub ratować się ucieczką. Co akurat było naj mniej rozsądne, ale skoro się udało to widocznie dobrze gostek skalkulował odległość i własne możliwości. Pozostaje jednak niedosyt bo nie wiadomo co z rowerem.
O, głos rozsądku. Ja np dziś zaryzykuje życie idąc do lodówki po piwo, a były już drinki bo miałem chęć poczuć się jak pedał, był bimber dla przywrócenia wiary w ludzkość... Także trzymajcie kciuki, bo mogę nie przeżyć jutra.
O, głos rozsądku. Ja np dziś zaryzykuje życie idąc do lodówki po piwo, a były już drinki bo miałem chęć poczuć się jak pedał, był bimber dla przywrócenia wiary w ludzkość... Także trzymajcie kciuki, bo mogę nie przeżyć jutra.
Pomyśl następnym razem o rodzinie, sporty ekstremalne są naprawdę niebezpieczne
Pomyśl następnym razem o rodzinie, sporty ekstremalne są naprawdę niebezpieczne
Kurde, pijany byłem, dlatego tak naodpierdalalem
Tak trudno sprawdzić jakiś rozkład xD
Zwłaszcza pociągu towarowego, który widać na filmie.
Swego czasu dużo jeździłem koleją i jakoś nigdy nie udało mi się znaleźć rozkładu towarowych.
No ale teraz widać postęp nadszedł.
Zwłaszcza pociągu towarowego, który widać na filmie.
Swego czasu dużo jeździłem koleją i jakoś nigdy nie udało mi się znaleźć rozkładu towarowych.
No ale teraz widać postęp nadszedł.
na pałę z pewnością jeżdżą bez żadnej kontroli... To, że na dworcu nie ma rozkładu pociągów towarowych (bo i w sumie po co?) nie oznacza, że nikt tym burdelem nie zawiaduje. Wyobrażasz sobie ile wypadków by było codziennie jakby połowa lokomotyw na szynach zaczęła jeździć jak by chciała?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów