📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:58
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
guliusz napisał/a:
Co tam tak strzeliło ? Arbuzik ?
Mam nadzieję że to tylko pusty łeb pedalarza bo już się bałem że kierownikowi oponę zepsuł
Jak jeździ jak pizda na rowerze to niech się nie dziwi że go chuj strzeli
jak można nie zauważyć, że mija cię ciężarówka na milimetry... Przecież on pod nią wpadł nie od czoła, ta go w połowie zdążyła już wyprzedzić...
EksporterZła napisał/a:
jak można nie zauważyć, że mija cię ciężarówka na milimetry... Przecież on pod nią wpadł nie od czoła, ta go w połowie zdążyła już wyprzedzić...
Taka duża ciężarówka wytwarza własną grawitację specjalnie dla pedalarzy.
tars napisał/a:
Dlatego większość naczep w Polsce ma tzw. rowerówki, czyli kawał blachy wstawiony między osie.
tars napisał/a:
A ty to kur.. co? Cale zycie przed kompem...
Albo wam dzbanki rowery przeszkadzają albo psy
Na rowerze polecam zamontować sobie z lewej strony kierownicy lusterko, wtedy taka ciężarówa was nie zaskoczy w takiej sytuacji, no i można sobie dzięki niemu uratować życie, a przynajmniej nie zostać kaleką.
Dlatego nie jeździ się jakimś bokiem pasa jak debil tylko środkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów