Warszawa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Warszawa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobrze debilowi. Niby rowerzysta ryzykuje tylko swoim zdrowiem i zagrożenia nie stanowi w ruchu drogowym, ale to nie prawda. W mojej okolicy kiedyś zginęła cała rodzina (lata 90)bo rowerzysta(pijaczek) wyjechał rozpędzony Z górki na krzyżówke i wymusił na busie, busem chcąc ominąć wyjebał się na przeciwległy pas i jebnal w osobówkę. Rowerzysta pojechał pod sklep w wiadomym celu.
Jeśli jedziecie większym, a mniejszy wam wymusza to zabijajcie tego co wymusza, a nie postronnych.
Jeśli jedziecie większym, a mniejszy wam wymusza to zabijajcie tego co wymusza, a nie postronnych.
Mam nadzieję, że ten debil na rowerze zapłaci gruby hajs, za rozpierdol który spowodował.
Jaka Warszawa? Przecież to Poznań jest niedaleko ulicy Półwiejskiej. Po lewej jak jechał nagrywający jest Multikino a po prawej na skrzyżowaniu galeria Stary Browar a dalej to już właśnie Półwiejska. Jeżdżę tamtędy codziennie do pracy.
Adenoid_Hynkel napisał/a:
Bardzo dobrze debilowi. Niby rowerzysta ryzykuje tylko swoim zdrowiem i zagrożenia nie stanowi w ruchu drogowym, ale to nie prawda. W mojej okolicy kiedyś zginęła cała rodzina (lata 90)bo rowerzysta(pijaczek) wyjechał rozpędzony Z górki na krzyżówke i wymusił na busie, busem chcąc ominąć wyjebał się na przeciwległy pas i jebnal w osobówkę. Rowerzysta pojechał pod sklep w wiadomym celu.
Jaskółka (zwłaszcza z przed 2-3 dekad) wiosny nie czyni.
Kiedy pogrzeb?
rower już wynoszony i po co czekać na jakieś służby tą fsjtałpe też powinni wynieść na pobocze
I takie żniwa, to ja rozumiem. Chociaż Bizon byłby lepszy to tego celu.
Wina rowerzysty bezsprzeczna, ale mistrz kierownicy też się nie popisał przekraczając prędkość i jadąc lewym pasem pustą ulicą.
PS. Rowerzysta nawet nie zerknął w prawo.
PS. Rowerzysta nawet nie zerknął w prawo.
Poznań koło multikina.
Jednego przygłupa mniej, narobi takie jebane gówno na rowerze komuś problemów swoim zdebilnieniem i cieszę się że czasem taki baran sam ponosi konsefwencje własnej głupoty a nie wszyscy dookoła. Dobrze że kamerka była.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów