📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nić tylko spamować 2 albo 1 na klawiaturze
W młodości to niejeden pedałowiec tak glębę zaliczył - to były czasy, ehhh łza w oku....
i co niby, mam się spiać jak jbone,
zwłaszcza gdy widzę co odpierdalają na drodze, nie
huj z pedalażami, piwko
zwłaszcza gdy widzę co odpierdalają na drodze, nie
huj z pedalażami, piwko
jbone napisał/a:
namierzenie w darknecie ip gościa który wrzuca filmik kosztuje ok 300zł.wydałbym tyle i dojebał skurwysyna.
też bym rowerzystę dojebał.
Filmik już nienowy i nie z Polski, trochę szkoda bo jestem ciekaw co stało by się z tym chłoptasiem u nas, jak długo zachował by anonimowość i czy brać kolarska skrzyknęła by się,na mały lincz, na tym bezmózgu
tatko napisał/a:
Brawa dla tego pana!!!
Powinni dawać po 500 za każdego posprzątanego pedalarza.
Już widze płacz twojego bachora że ktoś go pachnąl na rowerze i powybijal sobie kły. Ale miałbym beka z twojego ścierwa które zrobiłeś.
jbone napisał/a:
namierzenie w darknecie ip gościa który wrzuca filmik kosztuje ok 300zł.wydałbym tyle i dojebał skurwysyna.
Gówno byś zrobił biedaku, a nie wydał 300 zł. ze swojej najniższej krajowej. Jedyne co ci pozostało to płakanie w internecie.
Ale to byłu sukinsyńsko bezczelne
Mam tylko nadzieje że ten na rowerze to z tych "jak jeszcze raz mi pan wejdzie na ścieżke rowerową to pana przejade, mam kamere, wszystko nagrałem, ja mam pierwszeństwo"
Mam tylko nadzieje że ten na rowerze to z tych "jak jeszcze raz mi pan wejdzie na ścieżke rowerową to pana przejade, mam kamere, wszystko nagrałem, ja mam pierwszeństwo"
Norbixon napisał/a:
Jak pobrać film?
sadistic.pl/jak-pobrac-filmik-z-sadolowego-serwera-vt489745.htm
jbone napisał/a:
w darknecie ip gościa który wrzuca filmik kosztuje ok 3
pewnie ma dynamiczne IP z neostrady xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów