No właśnie o co?
Że upośledzony ruchowo korzysta ze szlaku na jakimś rodzaju wózka elektrycznego?
I jeszcze każe mu udowodnić że jest niepełnosprawny?
"Debil zjebał się do niepełnosprawnego o ... ?"
O łamanie zasad tego parku ? Głuchy czy nie znasz angielskiego? Doucz się dziecko a później wracaj na strony dla dorosłych ;D
Poza tym kaleka z filmiku nie bez powodu się znalazła na wózku, a teraz łamie kolejne zasady żeby chyba połamać sobie teraz ręce a przy okazji stworzyć zagrożenie dla innych, motopizdeczki tez tak mają? Wiemy że tu jakieś są, niech się ujawnią ;D Jak rozpierdoli wam nogi to dalej wam mało?
Debil zjebał się do niepełnosprawnego o ... ?
No właśnie o co?
Że upośledzony ruchowo korzysta ze szlaku na jakimś rodzaju wózka elektrycznego?
I jeszcze każe mu udowodnić że jest niepełnosprawny?
Ja nie wiem czy tutaj jest tylu debili czy nie znacie języka?
Pedalarz mówi o zasadach w parku i że gościu je łamie (chodzi o bike park - czyli teren wydzielony do ZAPIERDALANIA rowerami z określonymi zasadami kto i czym może tam wjechać) i pyta gościa gdzie w regulaminie napisali że może tam być. A ten kutas/debil na wózku tylko pierdoli że jest na wózku i że pedalarz jest bucem.
Gościu na wózku na takiej trasie to tak samo jak dzieciak na hulajnodze na torze motocrossowym - ni chuj nie powinno go tam być i gościu na rowerze miał całkowitą rację.
A gdzie jest napisane że,Nie może tam być?
Nie istniejący przepis nie obowiązuje.
Ja nie twierdzę że dobrze zrobił wjeżdżając tam.
Ale pokaż mi zapis że -Niepełnosprawny na wózku inwalidzkim(pojeździe) przystosowanym do jazdy w utrudnionym terenie.
Nie może tam wjechać?
Pamiętaj,Lewica patrzy.