Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Do piachu z pedalarzem, a rower na złom
Rower ja chętnie wezmę, bo strój już mam a stary rower zepsuty jest w piwnicy.
Ja stanę w obronie pedalarza, bo bardziej od pedalarzy nie cierpię polityków i urzędniczych pasożytów którzy są bezkarni i nawet takie portale jak ten są ukierunkowana na wyśmiewanie jakiś nic nie znaczących grup społecznych którym się zapewne słusznie należy, ale kasta nietykalnych cwaniaków i złodzieji pozostaje poza wszelką krytyką. Nietykalni do biurwy nędzy! I nie zdziwię się jak wystraszona moim odważnym komentarzem moderacja natychmiast go skasuje aby panów urzędników nie prowokować. Barierki są zjebane i nic nie mają wspólnego z bezpieczeństwem jest to tylko rozkradanie publicznej kasy. urzędasy to kutasy!
dałem piwo omyłkowo. Co do filmiku się zgodzę, ale za obronę pedalarza z tematu to chuj ci w dupę.
Brzydzę się tymi głąbami w obcisłych spodenkach. Jakby kiedys moje dziecko mi wyznało, że jest rowerzystą to bym sie go wyrzekł.
Na szczęście waleniem konia przy klawiaturze się nie zapładnia więc masz to z głowy pastuchu
Ten film najlepszym przykładem, że warto jednak zrobić kartę rowerową, dlaczego, po co, aby właśnie taki pedalacz poznał znaki drogowe. Nie dymał z rana dlatego taki jest zły zapewne. Nie widział, że ma przd sobą znak drogowy C-13A, który ratuje mu dupsko jak zresztą było napisane w opisie tematu.
Na co ty liczysz, prawo jazdy zrobiłem 11 lat temu. Od tego czasu nie pamiętam przepisu, który nakłada jakiś obowiązek na pieszych lub rowerzystów tylko dosrywaja dla kierowców. Zresztą jak postawisz kamerę na skrzyżowaniu ze światłami to z czego będzie większy wpływ do budżetu, ze 100 pieszych/rowerzystów którzy walną na czerwonym czy z 1 samochodu.
Na co ty liczysz, prawo jazdy zrobiłem 11 lat temu. Od tego czasu nie pamiętam przepisu, który nakłada jakiś obowiązek na pieszych lub rowerzystów tylko dosrywaja dla kierowców. Zresztą jak postawisz kamerę na skrzyżowaniu ze światłami to z czego będzie większy wpływ do budżetu, ze 100 pieszych/rowerzystów którzy walną na czerwonym czy z 1 samochodu.
Znaki należy znać nie pamiętać. W tym temacie chodzi głównie o tego nietryba, który ma pretensje do drogowców. Nie chodzi też o karanie. Na drodze pobliczbej trzeba się po prostu umieć poruszać.
Brzydzę się tymi głąbami w obcisłych spodenkach. Jakby kiedys moje dziecko mi wyznało, że jest rowerzystą to bym sie go wyrzekł.
Wydaje mi się że autor powyższego jest krypto-ppedalarzem, czyli takim utajnionym. Na 100% goli nogi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów