📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Rewnibny napisał/a:
Ojjj nieuki moje sadolowe! Po pierwsze PRIMO martw pole jest z przodu i to nawet jak kierowca siedzi wyżej, a po drugie PRIMO, widzieliście ile oni mają najebane proporczyków, kwiatków i innych pierdół przy oknie?. I ostatnie PRIMO, widzieliście jak w tych maszynach jest w środku? jak daleko kierowca siedzi od szyby? = jeszcze mniejsze pole widzenia.
To wszystko jest znikomym argumentem do rozjeżdżania jakiegokolwiek hinduskiego hooya, chyba że przyjmiemy że był to arab, jak dla mnie? w sumie czemu nie.
Z przed maski DAF XF nawet Mercedesa b klasy nie widać
nie bylbym tego taki pewien raczej obstawialbym brud, który eksplodował z tego hindusa po wkreceniu sie w oś koła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów