Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakby go zapierdolił to by podchodziło pod selekcję naturalną.
podpis użytkownika
Chcesz recepetę na medyczną marihuanę? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od Lisa@: A za furę kto zapłaci? To nie zwierzyna leśna

podpis użytkownika
Chcesz recepetę na medyczną marihuanę? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od LisaCo ciekawe policja przyjechała w 4 min.
Przy takim manewrze Ładą, byłby rów, albo drzewo.
Ehhh co to za śmierć... Kiedyś to było!
Latem asfalt jest raki ciepły, że zasypiasz w moment. Obudził mnie rześki ranek i fakt, że nic nie jechało.
myślę że gdyby Szatan zstąpił z nieba i dał mu deal że musi przeżyć tą sytuację ponownie wiedząc co się stanie to już by go nawet nie omijał tylko pierdonął z pełną premedytacją, będąc przygotowany na to co może nastąpić i że próbując go ominąć może sam się rozjebać a rowerzysta sobie pojedzie dalej. ja bym tak zrobił
No wina ewidentnie pieszego, ale do chuja wafla, ile on zapierdalał? Nie wygląda to na 90km/h tylko ciutke więcej. Ja w nocy nigdy nie zapierdalam, szczególnie na drodze gdzie prawie zawsze jedzie się na światłach mijania...Przecież wszyscy wiemy, że nawet najlepsze ledy i tak chuja świecą w trybie mijania...Trzeba być idiotą aby tak zapierdalać...
To z pewnością nie jest 90...
No wina ewidentnie pieszego, ale do chuja wafla, ile on zapierdalał? Nie wygląda to na 90km/h tylko ciutke więcej. Ja w nocy nigdy nie zapierdalam, szczególnie na drodze gdzie prawie zawsze jedzie się na światłach mijania...Przecież wszyscy wiemy, że nawet najlepsze ledy i tak chuja świecą w trybie mijania...Trzeba być idiotą aby tak zapierdalać...
Jakie kurwa 90? Jakim autem byś ominął pieszego tak ładnie lecąc 90? Gościu będac 10-15 metrów za nim zdążył go ominąć i go nawet bokiem nie postawiło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów