No po prostu kurwa debil.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Mam gdzieś filmik jak jakiś czas temu po a4 w Katowicach zapierdalał rowerem z jedzeniem...
↑ Może gościu zamówił kebaba na MOP?
Ja tam mam a jak jakiemuś debilowi żal 100zł na rok to potem jest płacz. Każdy człowiek może sobie za parę groszy wykupić oc w życiu prywatnym. Przez przypadek popchniesz kogoś na ulicy, strzaskasz mu telefon za 10k i co?
feniks777 napisał/a:
jak sie przyjrzysz laska sprawdza czy cos nie jedzie, Zakladam ze roweru nie dojrzala. Wina rowerzysty i nie ma co sie doszukiwac dalej. Btw maja oni jakies ubecpieczenie w sumie powinni. Szczegolnie jak to ich zrodlo utrzymania.
Ja tam mam a jak jakiemuś debilowi żal 100zł na rok to potem jest płacz. Każdy człowiek może sobie za parę groszy wykupić oc w życiu prywatnym. Przez przypadek popchniesz kogoś na ulicy, strzaskasz mu telefon za 10k i co?
Grójecka w Warszawie.
pawianek85 napisał/a:
Grójecka w Warszawie.
ul. Piłsudskiego we Wrocławiu
Swoją drogą zapewne jakiś pedalarz z UA na rowerku elektrycznym, stąd ta prędkość, w końcu zapewne wiózł świeże bułki, wędliny itd.
Pieszy zaskoczył go jak sraczka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów