18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
C................n 2021-01-27, 21:28 93
Czy ktoś zauważył, jakie zero pyskowania między ludźmi? Można?
Zgłoś
C................s 2021-01-27, 22:29 6
No jednak co jak co ale kto się spodziewa zapierdalającego z prawej strony gościa.

Ale zachowanie pierwsza klasa. Aż się zdziwiłem.
Zgłoś
KoniecZartow 2021-01-27, 22:30
Caramon napisał/a:

Czy ktoś zauważył, jakie zero pyskowania między ludźmi? Można?

Zazwyczaj jest tak, że jak ktoś nie ma racji a pierdoli głupoty to zostaje wyjaśniony przez nadgorliwych. Później już woli rozmawiać. Jak ten fiutek z mojego miasta który szukał atencji na yt.
Zgłoś
BrunerOvned 2021-01-27, 23:07 2
Wina kierowcy ewidentna i całe szczęście, że pedalarz skończył w jednym kawałku. Kilka lat temu nie miałem takiego szczęścia przez pizdusia, który jadąc samochodem grzebał w telefonie i mnie pierdolnął. Nie bronię pedalarzy, bo mam świadomość, jak jeżdżą - ale nie ganiają z komórkami przed nosem.
Chuj tam! Najważniejsze, że jestem zdrowy i poruszam się na własnych nogach.
Zgłoś
gerbrfyls 2021-01-27, 23:40
BrunerOvned napisał/a:

Wina kierowcy ewidentna i całe szczęście, że pedalarz skończył w jednym kawałku. Kilka lat temu nie miałem takiego szczęścia przez pizdusia, który jadąc samochodem grzebał w telefonie i mnie pierdolnął. Nie bronię pedalarzy, bo mam świadomość, jak jeżdżą - ale nie ganiają z komórkami przed nosem.

A co ty kurwa? Jesteś specjalistą od KRD USA? Mocno w to wątpię, więc nie pierdol czyja jest to wina.
Zgłoś
tdoberman 2021-01-27, 23:45 1
Ktoś mi powie, czemu te lewackie rządy tak tępią kierowców samochodów przepisami? czy na prawdę chodzi o to, aby ludzi zniechęcić do posiadania samochodów czy inny jest tego powód?
Zgłoś
CaptainTrips 2021-01-28, 0:52 4
BrunerOvned napisał/a:

Wina kierowcy? czlowieku wyprzedzaj dalej z prawej strony to naprawde bedziesz wozkiem jezdzil
Zgłoś
Wyjcio 2021-01-28, 1:22
1. typ zapierdala poboczem
2. zapierdalanie na rowerze na pelnej kurwie w taka pogode to glupota, zwyczajnie ciebie nie widac w lusterkach tak dobrze jak w zwykla pogode.
3. pobocze jest miejscem wylaczonym z ruchu, dlatego jest ciagla, zaden pojazd nie powinien poruszac sie po po poboczu.
4. jezeli to nie jest pobocze to chuj mi w dupe

tdoberman napisał/a:

Ktoś mi powie, czemu te lewackie rządy tak tępią kierowców samochodów przepisami? czy na prawdę chodzi o to, aby ludzi zniechęcić do posiadania samochodów czy inny jest tego powód?

im sie wydaje ze kazdy moze jezdzic rowerem i wszedzie, a chuja prawda bo w Holandii i w Polsce mamy, tak rozne klimaty ze nie ma chuja zebysmy jezdzili na rowerach w ciagu roku tyle co oni.
wystarczy zobaczyc jak spada ilosc pedalarzy w trakcie sezonu zimowego w Polsce, serio trzeba tlumaczyc ze u nas to nie przejdzie?
Zgłoś
Pralpunkt 2021-01-28, 1:27 2
A czy ktoś z was zauważył zajebisty chodnik - po prawej, elegancki asfalt oddzielony trawa od jeździ, masz miejsce masz pole do błędu
To nie chodnik z Polski w płycie chodnikowej z lat 80 czy innym głównie
Pedalarz leciał chyba jakimś pasem awaryjnym więc dlatego było miło
Zgłoś
hfbnmiuytp 2021-01-28, 4:46 2
tdoberman napisał/a:

Samochód to niezależność. Nie masz samochodu, a będziesz chciał wyjechać poza granice swojego kurwidołka, to z czego będziesz zmuszony skorzystać? Tak, masz rację, prawie na pewno z publicznego państwowego transportu.
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2021-01-28, 6:28
Na miejscu kierowcy pedalarza bym brał za ryja żeby wypłacił odszkodowanie za uszkodzenie pojazdu. Jeżeli takowe było.
Klasyczny przykład debilizmu pedałowania.
Zgłoś
Jacek86s 2021-01-28, 6:55 1
Jebac_pedalarzy napisał/a:

Na miejscu kierowcy pedalarza bym brał za ryja żeby wypłacił odszkodowanie za uszkodzenie pojazdu. Jeżeli takowe było.
Klasyczny przykład debilizmu pedałowania.

Dokładnie. Ja tak twoją starą za ryja łapię i po same jaka. A nie, czekaj...
Zgłoś
danglan 2021-01-28, 8:25 1
W Polsce wina byłaby kierowcy samochodu, u nas tak wyglądają ścieżki rowerowe...
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2021-01-28, 8:30
Jacek86s napisał/a:

Dokładnie. Ja tak twoją starą za ryja łapię i po same jaka. A nie, czekaj...

Czekaj, czekaj Dziadu wsiadaj i pedałuj błądząc w gąszczu przepisów ruchu drogowego z tępym wyrazem na ryju.
Niech moc będzie z każdym pedalarzem, ave

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem