Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I w ten sposób się poznali, wzięli ślub, spłodzili dzieci na koniec on zamknął całą rodzinę w piwnicy.
Na koniec się wjebali pod samochód, bo są zjebani i nie potrafią korzystać z przejść dla pieszych.
W sumie to znowu baba spierdoliła. Gościu kręcił się w kółko a ta idiotka po prostu się w niego wyjebała
To miejsce nie jest od kręcenia się w kółko. Dobrze, że się wpierdoliła, bo zasrane pedalarze myślą, że są bezkarne. Może da mu to trochę do myślenia, bo następnym razem wpierdoli się samochód.
To miejsce nie jest od kręcenia się w kółko. Dobrze, że się wpierdoliła, bo zasrane pedalarze myślą, że są bezkarne.
Hahahaha, to miejsce czyli jakie ?, środek skrzyżowania w centrum miasta ?, ja tam widzę bulwar i to szeroki a jakaś cipa z klapkami na oczach wjeżdża centralnie w kolesia.
... bo następnym razem wpierdoli się samochód.
No ta hulajpipka na pewno...
Komentarze po chuju!
Niestety coraz więcej takich, cóż poradzisz...
Oczywiście, że wina pipki na hulajnodze. Koleś zajęty kręceniem kółek. Robi to w miejscu odludnym, nie na chodniku albo w parku. Zakłada, że widać go z kilometra i każda jako tako rozwinięta istota ominie go. A piździsko z klapkami na oczach zapiernicza i nie wiem co sobie myśli, o ile w ogóle cokolwiek. Grupkę bawiących się dzieci wg mnie byłoby trudniej zauważyć, wtedy byłby płacz. Szkoda, że nie stał tam zaparkowany Kamaz. Z jej percepcją i umiejętnościami na pewno rozwaliłaby sobie na nim ten tępy ryj.
Znasz ten kawał o wpadnięciu pod zaparkowane auto na parkingu?
Otóż sąsiadka wjebałundo się w tira który to stał na poboczu, na prostej drodze, bez żadnych innych obiektów na jezdni.
Znaczy jadąc do roboty zwyczajnie wjechała w naczepę [ we dupe ] tirowi co stał na poboczu.
Zgadam się z komentarzem powyżej, cóż od kiedy tacy ludzie są chronieni przed prawem Darwina jest to coraz częstsze, jednak widać owo prawo się nie poddaje i zbiera swoje żniwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów