📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Słoik mu w dupę!
BigLebovsky napisał/a:
W tak ciężkim przypadku pomóc może tylko WOŚP.
Tobie też mogli by pomóc
BigLebovsky napisał/a:
W tak ciężkim przypadku pomóc może tylko WOŚP.
Widać, że masz doświadczenie z własnym odbytem oraz kutasem ojca.
Dać ich wszystkich na parafię do Sosnowca!
OpenStreetMaps napisał/a:
Może to ten od słoika 😂😂😂 Nie wolno nazywać PEDAŁ bo to obraźliwe. Należy używać określenia GEJ KAŁOWY!
chłopcze...ten od słoika, jest menadzerem średniego szczebla w kraju bloku wschodniego, po wyjeciu tego co zlokalizował paluchami, poszedł do kibla i nawtykał sobie w dupę tamponów i innych ręczników, zaś za 2 godziny był już w pracy na swojej zmianie. Po zmianie wrócił do domu do żony i dzieci, i pierdolony robocop, zamiast w końcu do choćby wiejskiej baby to on film w internet wrzucił gość ma stronę na imdb z nazwiskiem normalnie a to co napisałem jest legitne do zweryfikowania w necie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów