Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I teraz będzie srał do worka czyli Stomy
A bolało jak Cie tym powietrzem dmuchnęli? Piwo za własne przeżycia.
A bolało jak Cie tym powietrzem dmuchnęli? Piwo za własne przeżycia.
Ściągnąłem zdjęcie z Twojego profilu na fejsbuku tylko było podpisane dymali mnie tak że wycieli mi odbytnice i teraz muszę srać do worka.
Ps. widziałem Twój apel o przyłączanie się do grupy wsparcja "bez odbytu ale faje mogę dalej opierdalać gębą".
Ściągnąłem zdjęcie z Twojego profilu na fejsbuku tylko było podpisane dymali mnie tak że wycieli mi odbytnice i teraz muszę srać do worka.
Ps. widziałem Twój apel o przyłączanie się do grupy wsparcja "bez odbytu ale faje mogę dalej opie**alać gębą".
Zdjęcie nie moje, ponieważ gole jaja. Twoja zona lubi ogolne, nie pytaj skąd wiem
Ps. Nie wiem co szukałeś na takich grupach na pejsbuku, ale mogę się domyślać skąd ten rozwód.
Zdjęcie nie moje, ponieważ gole jaja. Twoja zona lubi ogolne, nie pytaj skąd wiem .
Ty o jajkach obijających się o Twoja dupę już możesz pomarzyć teraz pozostało Ci migdałki wyciąć żebyś się nie dławił
Ps.Jakie grupy, to był tylko Twój profil i po Twoim nicku wnioskuje że lubisz małe dzieci kurwiu jebany we wszystkie dziury
I teraz będzie srał do worka czyli Stomy
Ps. widziałem Twój apel o przyłączanie się do grupy wsparcja "bez odbytu ale faje mogę dalej opierdalać gębą".
Chciałeś zabłysnąć w internecie ale coś Ci nie wyszło....
Chciałeś zabłysnąć w internecie ale coś Ci nie wyszło....
Zabłysnął a co mu zazdrościsz?
Zabłysnął a co mu zazdrościsz?
Ty jesteś taki głupi czy udajesz? jprdl.... Gosciu z filmu zmarl więc nic mu już nie bedzię potrzebne, a tego debilego pocisku na siłe już nie skomnetuje.
Ty jesteś taki głupi czy udajesz? jprdl.... Gosciu z filmu zmarl więc nic mu już nie bedzię potrzebne, a tego debilego pocisku na siłe już nie skomnetuje.
Oj nie każdy jest lingwistą, oso patrząc na jego wiek uczył się rosyjskiego. A słyszałem o podobnym przypadku w stoczni i gościu przeżył i żyje ze stomą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów