Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wow i tak Cie to przeraziło? Musisz być strasznie zakompleksiony i mieć małego pindolka, ja tam się cieszę niech promują, więcej kobiet dla mnie.
Jakiego mam takiego pacham.
Jeśli sądzisz że o oglądaniu takich reklam możesz zmienić orientacje seksualną , to jest mi przykro ... już jesteś pedałem tylko potrzebujesz trigera żeby się ujawnić
" że to jest kolejny etap poszerzania kręgu pedałowania."
Jeśli sądzisz że o oglądaniu takich reklam możesz zmienić orientacje seksualną , to jest mi przykro ... już jesteś pedałem tylko potrzebujesz trigera żeby się ujawnić
raczej chodzilo mu o propagande i wciskaniu ich gdzie tylko sie na na sile nigdzie nie napisal tego o czym ty pierdolisz bzdury
" że to jest kolejny etap poszerzania kręgu pedałowania."
Jakoś to się nazywa naukowo. Jak z reklamą jogurtu. Jeśli wyświetlą jakąś reklamę miliard razy do idąc do sklepu kupisz ten produkt bo go znasz. A tu za jakiś czas przestaną Cie bulwersowac sodomici no bo w końcu to normalne.
Jakoś to się nazywa naukowo. Jak z reklamą jogurtu. Jeśli wyświetlą jakąś reklamę miliard razy do idąc do sklepu kupisz ten produkt bo go znasz. A tu za jakiś czas przestaną Cie bulwersowac sodomici no bo w końcu to normalne.
Tez to działą w drugą stronę. Jak przyjdzie jakis kryzys to ludzie się zdenerwują i zaczną szukać winnych ... no a na czym się skupisz jak jesteś wkurzony ? Na tym co znasz na tym co pokazywano i czego nikt nie akceptuje. Chyba juz ktoś na taki pomysł wpadł ze 100 lat temu.
To na huj to tu wrzucasz? W tv nie obejrze, a tu mam ogladac? Sam rozpowszechniasz pedalstwo.
Sam siebie oszukujesz....wiesz, że to prawda ale boisz się sam sobie przyznać ? Wolisz pozostać kryptopedałem ?
Ale no chuj Cie to boli czy ktos sie wali z typem czy nie. To jest jakas kryptogejowska komitywa prawacka; zeby sie interesowac co drugi chłop w łóżku robi i kogo posuwa. To nie propaganda jak niektórzy tu mówią tylko zwyczajna próba normalizacji żeby takich homofobów jak ty-edukować. Ty nie brzydzisz się gejami tylko ich nie rozumiesz i brak elementarnej wiedzy sprawia, że się boisz. I jeszcze te komentarze o jakichś kondomach, piciu spermy, ładowaniu w dupe. Wy typy naprawdę o tym mocno myślicie i chyba was to kurwa jara skoro potraficie tyle ciekawych możliwości zabawy z kolegą wymyślić wyjątkowo ciekawy fenomen.
Wiesz dlaczego skrzywiony zjebie ludzi to oburza i nie chcą tego normalizować? Bo myślą o swoich dzieciach. W czym sie wychowasz to bedzie dla ciebie to normalne. Jak dziecku np chłopczykowi bedziesz wciskał do głowy od małego że z chlopcem sobie życie ustawi i ze sie tak kochają i że to naturalne i normalne to mu zrobisz sieke z mózgu i młody będzie myślał żeby w ten sposób rodzine zakladać. Jak stary przyjebie matce to mlody podłapie że to normalne. Jak stary chodzi z pedałem za ręke i go całuje to młody wymarzy sobie taka idealną rodzine bo sie kurwa w tym wychowa. Ludzie maja wyjebane co pedały robią w łózkach. Tu chodzi o wychowanie swoich dzieci cepie. Pedalstwo bylo i będzie tylko w jakimś celu politycznie w europie się dąży do normalizowania i promowania tego zboczenia.
Wiesz dlaczego skrzywiony zjebie ludzi to oburza i nie chcą tego normalizować? Bo myślą o swoich dzieciach. W czym sie wychowasz to bedzie dla ciebie to normalne. Jak dziecku np chłopczykowi bedziesz wciskał do głowy od małego że z chlopcem sobie życie ustawi i ze sie tak kochają i że to naturalne i normalne to mu zrobisz sieke z mózgu i młody będzie myślał żeby w ten sposób rodzine zakladać. Jak stary przyjebie matce to mlody podłapie że to normalne. Jak stary chodzi z pedałem za ręke i go całuje to młody wymarzy sobie taka idealną rodzine bo sie kurwa w tym wychowa. Ludzie maja wyjebane co pedały robią w łózkach. Tu chodzi o wychowanie swoich dzieci cepie. Pedalstwo bylo i będzie tylko w jakimś celu politycznie w europie się dąży do normalizowania i promowania tego zboczenia.
Możesz se pindolka odciąć i zrobić cycki, ładować hormony i chuje muje a i tak w genach będziesz miał zapisane ze jesteś facetem. Ktoś próbuje mi wmówić że płeć jest umowna. Chuja nie umowna. Możesz nawet przed lustrem sobie powtarzać ze jesteś kobietą. Matkę oszukasz, ojca oszukasz ale natury nie oszukasz.
Co jest kurwa? Wyeliminowawszy wszystkie czynniki mogąc e wywoływać dziwne uczucie, pozostał mi ten film.
I chuj. Drugi raz oglądać nie będę. Głupi nie jestem. Więc ściągnąłem film, wrzuciłem w SonyVegas i , kurwa,
oczom nie wierze. W tym filmie jest jebany przekaz podprogowy. Tego chujostwa nie widać tak normalnie jak oglądasz film
ale jak wrzucisz do programu edycji video to w tajmlajnie widać jak na dłoni. Ładnie kurwa....
Coraz więcej tego jebanego pedalstwa w reklamach. Od zawsze byli mniejszością i nią będą do usranej śmierci ziemi. Chuj im dupe.
nie rzycz im tego co chca xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów