Ta reklama jest wyświetlana w ciągu dnia. Myślę, że to jest kolejny etap poszerzania kręgu pedałowania. Kilka razy puszczą reklamę jakiś spocik i wszystko będzie normalne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to sie kurwa obudziles, juz z tydzien temu albo dluzej byla sraczka o ta reklame, ze tvpis nie chce jej puszczac
Coraz więcej tego jebanego pedalstwa w reklamach. Od zawsze byli mniejszością i nią będą do usranej śmierci ziemi. Chuj im dupe.
IOI napisał/a:
to sie kurwa obudziles, juz z tydzien temu albo dluzej byla sraczka o ta reklame, ze tvpis nei chce jej puszczac
Trochę mnie to przeraża. Dziecko ogląda bajkę a tu takie reklamy.
citizengo.org/pl/fm/180294-chronmy-dzieci-przed-seksualizujacym-przeka...
Tutaj macie petycje żeby to wycofać
pedalstwo było jest i będzie. są podzieleni, na takich zwykłych, normalnych co ze sobą żyją i mają wyjebane co kto sobie o nich myśli i na takich popierdoleńców jak biedroń czy inne barany, co łażą po tych paradach w strojach sadomaso czy innym gównie.
wihrura napisał/a:
Trochę mnie to przeraża. Dziecko ogląda bajkę a tu takie reklamy.
Tutaj macie petycje żeby to wycofać
Nie oglądam telewizji zbyt często, ale podpiszę, tym bardziej, jeśli dziecko ma takie gówno oglądać.
petycję podpisałem bo ja prawdziwy polak
a przy okazji tatusie mogą sie zgadać, wynajać dobrego papugę i jebnać pozew zbiorowy o skrzywienie psychiki ich dzieci przez komercyjne stajcie skoro to leci w każdej dowolnej porze.. ile kasy do podziału by było
a przy okazji tatusie mogą sie zgadać, wynajać dobrego papugę i jebnać pozew zbiorowy o skrzywienie psychiki ich dzieci przez komercyjne stajcie skoro to leci w każdej dowolnej porze.. ile kasy do podziału by było
Pajan napisał/a:
Nie oglądam telewizji zbyt często, ale podpiszę, tym bardziej, jeśli dziecko ma takie gówno oglądać.
Zostawiaj dziecko przed telewizorem i reklamami - na pewno będzie mądrzejsze... Tak moje też ogląda, ale wyłącznie dziecięcego netflixa, bo u mnie w domu nikt nie zdzierży reklamowego gówna i telewizji publicznej, więc zwyczajnie do żadnej anteny podpięci nie jesteśmy.
Poza tym to jednak okazja, żeby dziecku wytłumaczyć to i owo. Tak samo jak tłumaczysz, skąd się biorą złodzieje i to możesz wyjaśnić czym są geje i co o nich myśleć, Córka ma w klasie jedną ciapacką koleżankę - oczywiście zupełnie przypadkiem mała z niej oszustka i cwaniara, nie wspominając o tym, że lubi sobie przywłaszczyć cudze rzeczy - jest u nas w domu przykładem tego, że w życiu nie spotykasz samych porządnych ludzi i na jej przykładzie młody wysłuchała wykładu o oszukiwanie.
Niema co się spinać, trzeba wykorzystać sytuację, bo nasze dzieciaki narażone będą na to to tak, czy inaczej.
Mhm, ale to producent nie ma już prawa kierować swojej reklamy do swoich odbiorców? xD
i huj, dobrze że TVP tego gówna nie chce wyświetlać,
niech sie zgłoszą do TVN, tam jedzie oborą więc puszczą
niech sie zgłoszą do TVN, tam jedzie oborą więc puszczą
Nie oglądam TV
wow i tak Cie to przeraziło? Musisz być strasznie zakompleksiony i mieć małego pindolka, ja tam się cieszę niech promują, więcej kobiet dla mnie.
ja jebe ale macie problemy 1 z 4 par pokazanych w reklamie w dodatku pokazani w normalny sposób , za dużo się naczytaliście się tego pojeba miczkiewicza i próbujecie znajdować ukryte przekazy tam gdzie ich nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów