Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coraz więcej tego j***nego pedalstwa w reklamach. Od zawsze byli mniejszością i nią będą do usranej śmierci ziemi. ch*j im dupe.
Chuj im w plecy, bo dla nich w dupę to przyjemność
Coraz więcej tego jebanego pedalstwa w reklamach. Od zawsze byli mniejszością i nią będą do usranej śmierci ziemi. Chuj im dupe.
Właśnie na tym uju w dupie im zależy i takich życzeń bym nie składał. Nie martwmy się jednak bo to nie jest dziedziczne w takich przypadkach w przypadku celibatu również
Bedziesz moim misiem, kiedy tylko tak zdecyduje A zeby cokolwiek "dostosowac" do mojego poziomu, to musialbys jeszcze duzo, duuuuzo pracowac nad soba
Nawciskal Ci ktos do lba (pewnie nie bylo trudno) czegos, co kazdy normalny, inteligenty czlowiek uznalby za bezsensowne i niewspolgrajace ze zdrowym rozsadkiem a ty sie tym podniecasz jak twoj ojciec, kiedy pierwszy raz dal ci w pysk. Odpusc, bo sie pograzasz z tymi "postepowymi" bredniami.
"Zarządzaniem czasem" ? Kurwa! Co ty bierzesz?
BTW. Chcialbys zarabaiac tyle co ja
Oczy bolą, jak się czyta ten bełkot. Nie umiesz użyć polskich znaków? Z takimi horyzontami musisz być rzeczywiście człowiekiem "sukcesu". Przestań śmiecić w komentarzach, skoro nie masz nic do powiedzenia.
Rozbawiles mnie misiu, naprawde
Po co gejom gumka?
Jesteś świetnym przykładem na to, że edukacja seksualna jest bardzo potrzebna. Prezerwatywy nie są wyłącznie środkiem antykoncepcyjnym, chronią również przed chorobami.
Do znakow sie przypierdolil! Co za kuc!
Rozbawiles mnie misiu, naprawde
A do czego mam się czepiać pajacu, jeśli nie potrafisz napisać jednego kontrargumentu? Brak umiejętności podstawowej obsługi komputera też sporo mówi o twoim rzekomym statusie finansowym. Stul pysk i nie śmieć w komentarzach, bo do tej pory nie napisałeś NIC na temat. Więcej nie odpiszę na twoje zaczepki.
To a propo`s "najlepszego komentarza"
PS: jestem hetero i mam dwóch synów. Tez hetero.
Zapewne wkrótce zostane dziadkiem.
Szczęśliwym, że żyje w Europie, a nie w jebenej średniowiecznej Bulandii, smierdzącej cebulą i gnojem z obornika.
Powie mi ktoś po kiego grzyba pedały w reklamie prezerwatyw??? czyżby po to, żeby im się więcej dzieci nie urodziło niż w normalnym związku;-p
Następna, która manifestuje ograniczenie umysłowe i jest dowodem, że edukacja seksualna powinna być w szkołach obowiązkowa. Powiem ci tępa szczoto po co, ponieważ prezerwatywy chronią przed chorobami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów