Dla niecierpliwych akcja od 5:20
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kim by nie byli ci ludzie, a kim tak naprawdę są nie wiemy, to wyskakiwanie w 3 na 1 jest przejawem totalnego braku honoru.
Oglądając końcówkę cieszyłem sie jak dziecko. Szczęśliwe zakończenia są zajebiste !
Jakbym dostał wpierdol od takiego gowna co tam podskakiwalo, to chyba bym sie musial biczowac przez reszte zycia bo bym nie zniosl takiego upokorzenia.
Jakbym dostał wpierdol od takiego gowna co tam podskakiwalo, to chyba bym sie musial biczowac przez reszte zycia bo bym nie zniosl takiego upokorzenia.
Czy tylko ja widzę, że pederaści są cwani bo mają gaz pieprzowy? I za to dostali wpierdol.
To są ruscy? Dostający wpierdol od pedziów? To chyba jacyś turyści są a nie ruscy.
Sorry kurwa ale siędzą sobie pedały nad rzeką, do nikogo się nie burają. Podchodzi 3 typków, dostają od nich wpierdol. To przybiega reszta stada i ich napierdala? To są mężczyźni? Rzucają się, dostają wpierdol to ich kumple w 5 na 1 biją? To są prawdziwe cioty. Brawa dla tych pedałów za to, że są kurwa 10 razy bardziej męscy od tych chlejusów bez honoru.
Jak komuś bardziej przeszkadza dwójka pedałów nad rzeką, którzy sobie tam siedzą i nikomu nic nie robią niż najebany plebs bez honoru, który sie rzuca do byle kogo byle za co, to chyba sam jest pedałem.
Ja bym się nie chciał szarpać na ziemi z jakimś pederastą bo mam na nich wyjebane. A te obdartusy bez honoru powinny jeszcze dostać po chuju w odbyt żeby się nauczyli, że się nie startuje do niewinnych ludzi.
Sadol banda kryptopedałów...
3 vs 2
10 vs 2
2 starcia w obu pedałów jest mniej. Dla mnie pedałami są cioty bez honoru, które napierdalają w 5 jednego...
Jak komuś bardziej przeszkadza dwójka pedałów nad rzeką, którzy sobie tam siedzą i nikomu nic nie robią niż najebany plebs bez honoru, który sie rzuca do byle kogo byle za co, to chyba sam jest pedałem.
Ja bym się nie chciał szarpać na ziemi z jakimś pederastą bo mam na nich wyjebane. A te obdartusy bez honoru powinny jeszcze dostać po chuju w odbyt żeby się nauczyli, że się nie startuje do niewinnych ludzi.
Sadol banda kryptopedałów...
3 vs 2
10 vs 2
2 starcia w obu pedałów jest mniej. Dla mnie pedałami są cioty bez honoru, które napierdalają w 5 jednego...
Szkoda pisać, ruscy to kurwy i tyle w temacie.
łe fuj !!!
myha napisał/a:
no to teraz pytanie kto na tym filmiku jest prawdziwą ciotą:
-kolesie którzy zaczynają a później dostają wpierdol od zawodników 2 razy mniejszych
-kolesie którzy wbijają się w 5 na 1
-koleś który przy wadze na oko 50 kg i posturze 13 letniej dziewczynki wali wpierdol dla dwójki?
co ty tak za tymi pedałami co???????????
No wiadomo pogromcy homosi lubią się bić z kimś kto im nie chce oddać...
o kurwa ale rzeź . czuje wzrastająca agresje u pedałow, trzeba im szybko zaaplikować cyjanowodór . Znam się bo studiowałem rok medycyne zanim mnie wyjebali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów