niechcący napotkałem takie oto zabezpieczenie antykradzieżowe auta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Niechcący:)Przyznaj się że pedałów po necie szukałeś
hehe nie no tak serio to nie mogę sobie wyobrazić miny złodzieja w takiej sytuacji :O
Wyszło kto w tym kraju samochodu podpierdala - napisz teraz ile czasu zabrało Ci sforsowanie blokady
Złodziej miał taką minę, i tak był zdziwiony, że aż zdjęcie zrobił i wstawił na sadola. Pogratulować.
Jaki to ma sens? kurwa pytam sie? włoży trzy z miejsca ruszy na wiekszym gazie i auto jest jego
Jeszcze nikt nie podał marki auta?
A zatrzymanie się?
black88 napisał/a:
Jaki to ma sens? kurwa pytam sie? włoży trzy z miejsca ruszy na wiekszym gazie i auto jest jego
A zatrzymanie się?
Też mam takie cudo tylko wożę w bagażniku ;]
Linekk napisał/a:
Jeszcze nikt nie podał marki auta?
A zatrzymanie się?
Primo - reczny, secundo hamulec nozny. Przeciez to jest polaczenie dwoch pedalow, hamulca i sprzegla, a nie jakas blokada ich naduszania
black88 napisał/a:
Przeciez to jest polaczenie dwoch pedalow, hamulca i sprzegla, a nie jakas blokada ich naduszania
Nie widzisz "stópki" uniemożliwiającej wciśnięcie pedałów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów